Rize’de ‘unutulmaya yüz tutan meslekler’ resim sergisi

Rize 03.06.2022 - 18:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2787+ kez okundu.
 

Rize’de ‘unutulmaya yüz tutan meslekler’ resim sergisi

RİZE’de 'Unutulmaya Yüz Tutan Meslekler' resim sergisi, lise öğrencilerinin yaptığı tablolar ile sergilenecek. Rize Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri tarafından, unutulmaya yüz tutmuş meslek grupları için resim sergisi düzenleniyor.   Sergide ustadan çırağa aktarılan, çoğu el emeği olan, kaybolan ya da kaybolmaya yüz tutmuş meslek grupları öğrencilerin yaptıkları tablolar ile sergilenecek. Resim sergisi 6-7 Haziran tarihlerinde 15 Temmuz Demokrasi Meydanında gerçekleşecek

RİZE’de 'Unutulmaya Yüz Tutan Meslekler' resim sergisi, lise öğrencilerinin yaptığı tablolar ile sergilenecek. Rize Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri tarafından, unutulmaya yüz tutmuş meslek grupları için resim sergisi düzenleniyor.

 

Sergide ustadan çırağa aktarılan, çoğu el emeği olan, kaybolan ya da kaybolmaya yüz tutmuş meslek grupları öğrencilerin yaptıkları tablolar ile sergilenecek. Resim sergisi 6-7 Haziran tarihlerinde 15 Temmuz Demokrasi Meydanında gerçekleşecek

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi