RİZE'DE UZUN ZAMANDIR EKSİKLİĞİ ÇEKİLİYORDU

Rize 08.10.2021 - 21:17, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2660+ kez okundu.
 

RİZE'DE UZUN ZAMANDIR EKSİKLİĞİ ÇEKİLİYORDU

İkizdere Belediyesi eksikliği hissedilen Vidanjöre nihayet kavuştu.    Eksikliği hissedilen Vidanjör konusunda sosyal medyada bir açıklama yapan MHP li Belediye Başkanı Hakan Karagöz’ İkizdere Belediyesinin Sözümüz var demiştik. Göreve geldiğimiz günden itibaren bu araca sahip olmak için mücadele ediyorduk hamdolsun iç işleri bakanımız Sn. Süleyman Soylu Bakanımızın büyük desteği ile ilçemize bir vidanjör kazandırdık. İşlerimizin yoğunluğundan Ankara’daki anahtar teslim törenine bizzat katılamadım. Ancak Belediye Meclis Üyemiz Mehmet Kan kardeşimizi gönderdik ve Fatma Şahin hanımefendinin elinden vidanjörümüzün anahtarını aldı. Bir kaç güne makinamız teslim olur inşallah. İtfaiye, cenaze, vidanjör  hizmetlerinde 7. Mahalleye değil 29 köye ve 7 mahalleye  hizmet veriyoruz.. maalesef köylerimiz’ de ve mahallerimiz’ de fosseptik çukurlarımızın bir çoğu standartlara göre yapılmamış ve zamanla dolup sızıntı yapıyor bu durum hem çevre kirliliğine hem de insan sağlığına zarar veriyor bunun için bu makina ilçe halkımıza ve çevremize çok hizmet edecek.      Bundan sonraki çalışmamız ihale aşamasında olan kanalizasyon atık su arıtma projemizi hayata geçirmek olacak. Çünkü kanalizasyon atık su arıtmamız vidanjör tamamlayıcı unsuru olacak. Azimle, sabırla, ısrarla çalışıp o projeyi de ilçemize kazandıracağız inşallah. Bu projeyi hayata geçirmemiz’ de bizlere büyük desteği olan iç işleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu bakanıma, her daim her işimize koştuğu gibi bu projede de büyük katkısı olan MHP Rize İl Başkanım Sn. İhsan Alkan başkanıma, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda TBB (Türkiye Belediyeler Birliği) başkanı Fatma ŞAHİN başkanıma, projede devamlı arayarak bıktırdığım ancak bir kez olsun dahi ses tonunda sitem etmeyen, her aradığımda sabırla benim merakımı giderip güven veren ve aracın İkizdere’mize kazandırılmasında büyük emeği olan TBB Genel Sekreteri Birol Ekici ‘ye ve dahi ismini sayamadığım ancak bizlere destek veren tüm paydaşlara ilçem adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Biz ilçemiz için hayal etmeye, çalışmaya ilçemize değer katmaya devam edeceğiz’ dedi.

İkizdere Belediyesi eksikliği hissedilen Vidanjöre nihayet kavuştu.

  
Eksikliği hissedilen Vidanjör konusunda sosyal medyada bir açıklama yapan MHP li Belediye Başkanı Hakan Karagöz’ İkizdere Belediyesinin Sözümüz var demiştik. Göreve geldiğimiz günden itibaren bu araca sahip olmak için mücadele ediyorduk hamdolsun iç işleri bakanımız Sn. Süleyman Soylu Bakanımızın büyük desteği ile ilçemize bir vidanjör kazandırdık. İşlerimizin yoğunluğundan Ankara’daki anahtar teslim törenine bizzat katılamadım. Ancak Belediye Meclis Üyemiz Mehmet Kan kardeşimizi gönderdik ve Fatma Şahin hanımefendinin elinden vidanjörümüzün anahtarını aldı. Bir kaç güne makinamız teslim olur inşallah. İtfaiye, cenaze, vidanjör  hizmetlerinde 7. Mahalleye değil 29 köye ve 7 mahalleye  hizmet veriyoruz.. maalesef köylerimiz’ de ve mahallerimiz’ de fosseptik çukurlarımızın bir çoğu standartlara göre yapılmamış ve zamanla dolup sızıntı yapıyor bu durum hem çevre kirliliğine hem de insan sağlığına zarar veriyor bunun için bu makina ilçe halkımıza ve çevremize çok hizmet edecek.

    
Bundan sonraki çalışmamız ihale aşamasında olan kanalizasyon atık su arıtma projemizi hayata geçirmek olacak. Çünkü kanalizasyon atık su arıtmamız vidanjör tamamlayıcı unsuru olacak. Azimle, sabırla, ısrarla çalışıp o projeyi de ilçemize kazandıracağız inşallah. Bu projeyi hayata geçirmemiz’ de bizlere büyük desteği olan iç işleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu bakanıma, her daim her işimize koştuğu gibi bu projede de büyük katkısı olan MHP Rize İl Başkanım Sn. İhsan Alkan başkanıma, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda TBB (Türkiye Belediyeler Birliği) başkanı Fatma ŞAHİN başkanıma, projede devamlı arayarak bıktırdığım ancak bir kez olsun dahi ses tonunda sitem etmeyen, her aradığımda sabırla benim merakımı giderip güven veren ve aracın İkizdere’mize kazandırılmasında büyük emeği olan TBB Genel Sekreteri Birol Ekici ‘ye ve dahi ismini sayamadığım ancak bizlere destek veren tüm paydaşlara ilçem adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Biz ilçemiz için hayal etmeye, çalışmaya ilçemize değer katmaya devam edeceğiz’
dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi