RİZE'DE YIKILAN EVE ODUN VE DEMİRLİ DESTEK

Rize 05.10.2021 - 13:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2064+ kez okundu.
 

RİZE'DE YIKILAN EVE ODUN VE DEMİRLİ DESTEK

RİZE'nin Çayeli ilçesindeki heyelan sonucu 2 katlı evin salonu toprakla doldu, zemin katının ise bir kısmı yıkıldı. Eyüp Suiçmez, evinin çökmemesi için demir ve odun kullanarak önlem aldı. Kente etkili olan sağanak, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Yağış nedeniyle Çayeli ilçesine bağlı Latifli köyünde heyelan meydana geldi. Heyelanda Eyüp Suiçmez'e ait 2 katlı evin salonu toprakla doldu. Heyelan sırasında evde kimsenin olmadığı belirtildi. Suiçmez ailesi, zemin katı yıkılan evin çökmemesi için demir ve odunlar kullanarak önlem aldı. '   EŞYALARI KURTARMAYA ÇALIŞIYORUZ'   Heyelan öncesinde evi tedbir amaçlı boşalttıkları anlatan Eyüp Suiçmez "Akşam evde oturup çay içerken sağanak hızlandı. Daha önce burada yine heyelan tehlikesi vardı. Sağanak hızlanınca evden ayrılıp babamın evine gittim. Sabah geri döndüğümde yamaç kopmuş. Çamur, evin duvarını delerek giriş kattaki odanın içine girdi. Girişteki kolonda kırılınca, oraya ağaç ve demir kolonlarla destek verdik. Ev yıkılmadan eşyaları kurtarmaya çalışıyoruz" dedi. 

RİZE'nin Çayeli ilçesindeki heyelan sonucu 2 katlı evin salonu toprakla doldu, zemin katının ise bir kısmı yıkıldı. Eyüp Suiçmez, evinin çökmemesi için demir ve odun kullanarak önlem aldı. Kente etkili olan sağanak, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Yağış nedeniyle Çayeli ilçesine bağlı Latifli köyünde heyelan meydana geldi. Heyelanda Eyüp Suiçmez'e ait 2 katlı evin salonu toprakla doldu. Heyelan sırasında evde kimsenin olmadığı belirtildi. Suiçmez ailesi, zemin katı yıkılan evin çökmemesi için demir ve odunlar kullanarak önlem aldı. '

 

EŞYALARI KURTARMAYA ÇALIŞIYORUZ'

 

Heyelan öncesinde evi tedbir amaçlı boşalttıkları anlatan Eyüp Suiçmez "Akşam evde oturup çay içerken sağanak hızlandı. Daha önce burada yine heyelan tehlikesi vardı. Sağanak hızlanınca evden ayrılıp babamın evine gittim. Sabah geri döndüğümde yamaç kopmuş. Çamur, evin duvarını delerek giriş kattaki odanın içine girdi. Girişteki kolonda kırılınca, oraya ağaç ve demir kolonlarla destek verdik. Ev yıkılmadan eşyaları kurtarmaya çalışıyoruz" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi