RİZE'DE YIKIMI YAPILAN BİNA ANİDEN ÇÖKTÜ. VİDEO

Rize 29.06.2020 - 15:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2569+ kez okundu.
 

RİZE'DE YIKIMI YAPILAN BİNA ANİDEN ÇÖKTÜ. VİDEO

RİZE'de, tünel çalışmaları kapsamında kamulaştırılan binaların yıkımı sürüyor. Yıkımı yapılan bir binanın kısmen çöktüğü anlar kameraya yansıdı.    Kentin kuzeyi ile güneyini en kısa güzergahta birbirine bağlamak ve ulaşımı kolaylaştırmak amasıyla başlatılan 2.9 kilometrelik çift tüplü Salarha Tüneli projesi kapsamında kamulaştırılan binalarda yıkım çalışmaları sürüyor. Dalyan Mahallesi'nden tahliye edilen Başoğlu Apartmanı'nın yıkımına başlandı. Yıkım sırasında bina kısmen çöktü. Toz bulutu çevreyi kaplarken iş makinesi operatörü de zor anlar yaşadı. O anlar da kameraya yansıdı.     O ANLARI ANLATTILAR    Rize'de, tünel çalışmaları kapsamında kamulaştırılan binaların yıkımı sırasında bir yapının kısmen çöktüğü anları gören işçiler, konuştu. Yıkım ekibi görevlisi Mesut Tüylüoğlu, yıkım sırasında her türlü önlemi aldıklarını belirterek, "Bina makas sayesinde kat kat kesilerek, kontrollü bir şekilde boş tarafa yıkılır. Yüksek katlı binalarda yıkım budur" dedi. ​Şantiye çalışanlarından Mirsade Macit de "Kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması gereken binalar için dün buraya geldik. Makinemizi indirdik. Tüm güvenlik önlemlerimizi aldık, yıkıma başladık. Yıkım esnasında herhangi bir hata ve tehlikeli durum söz konusu değil. Binanın yıkılması, olması gerektiği gibi gerçekleşmiştir’’ diye konuştu.  

RİZE'de, tünel çalışmaları kapsamında kamulaştırılan binaların yıkımı sürüyor. Yıkımı yapılan bir binanın kısmen çöktüğü anlar kameraya yansıdı. 

 

Kentin kuzeyi ile güneyini en kısa güzergahta birbirine bağlamak ve ulaşımı kolaylaştırmak amasıyla başlatılan 2.9 kilometrelik çift tüplü Salarha Tüneli projesi kapsamında kamulaştırılan binalarda yıkım çalışmaları sürüyor. Dalyan Mahallesi'nden tahliye edilen Başoğlu Apartmanı'nın yıkımına başlandı. Yıkım sırasında bina kısmen çöktü. Toz bulutu çevreyi kaplarken iş makinesi operatörü de zor anlar yaşadı. O anlar da kameraya yansıdı.  

 

O ANLARI ANLATTILAR 

 

Rize'de, tünel çalışmaları kapsamında kamulaştırılan binaların yıkımı sırasında bir yapının kısmen çöktüğü anları gören işçiler, konuştu. Yıkım ekibi görevlisi Mesut Tüylüoğlu, yıkım sırasında her türlü önlemi aldıklarını belirterek, "Bina makas sayesinde kat kat kesilerek, kontrollü bir şekilde boş tarafa yıkılır. Yüksek katlı binalarda yıkım budur" dedi. ​Şantiye çalışanlarından Mirsade Macit de "Kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması gereken binalar için dün buraya geldik. Makinemizi indirdik. Tüm güvenlik önlemlerimizi aldık, yıkıma başladık. Yıkım esnasında herhangi bir hata ve tehlikeli durum söz konusu değil. Binanın yıkılması, olması gerektiği gibi gerçekleşmiştir’’ diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi