RİZE'DE YASAĞA UYMAYAN 56 KİŞİYE CEZA KESİLDİ

Rize 25.11.2020 - 18:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1600+ kez okundu.
 

RİZE'DE YASAĞA UYMAYAN 56 KİŞİYE CEZA KESİLDİ

 RİZE’de koronavirüs tedbirleri kapsamında sigara içme yasağı bulunan noktalarda yasağı ihlal eden 56 kişiye para cezası kesildi.   Rize'de koronavirüs tedbirleri kapsamında insanların yoğun olarak bulunduğu cadde ve sokaklarda uygulanan sigara içme yasağına uymayan 56 kişiye ceza kesildi. Konuyla ilgili olarak Rize Valiliğinden yapılan açıklamada, “İnsanların yoğun olarak bulunduğu cadde ve sokaklarda, meydanlar ve toplu taşıma durakları gibi alanlarda sigara içme yasağına uymayan 56 kişiye idari para cezası uygulanmıştır” denildi.

 RİZE’de koronavirüs tedbirleri kapsamında sigara içme yasağı bulunan noktalarda yasağı ihlal eden 56 kişiye para cezası kesildi.

 

Rize'de koronavirüs tedbirleri kapsamında insanların yoğun olarak bulunduğu cadde ve sokaklarda uygulanan sigara içme yasağına uymayan 56 kişiye ceza kesildi. Konuyla ilgili olarak Rize Valiliğinden yapılan açıklamada, “İnsanların yoğun olarak bulunduğu cadde ve sokaklarda, meydanlar ve toplu taşıma durakları gibi alanlarda sigara içme yasağına uymayan 56 kişiye idari para cezası uygulanmıştır” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi