RİZE'DE YAZARDAN İMZA GÜNÜ

Kültür 06.07.2022 - 09:35, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2670+ kez okundu.
 

RİZE'DE YAZARDAN İMZA GÜNÜ

İlk baskısı 2022Ocak ayında yapılarak çok rağbet gören ve Mart ayında 2. baskısı yapılan ‘’Kıyamıyorum Derken’ ’kitabın Yazarı Yadigâr Işıldar Rize’de imza günü düzenleyerek kitabını katılan okurları için imzaladı.     Psikoloji-psikiyatri alanında yazılan 202 sahifelik kitap okuyan us yayınlarından çıktı. Kitabın önsözünü Özgür Bolat yazdı. Bolat ‘Yadigâr anne, Yadigâr Öğretmen, Yadigâr Mentor, Yadigâr Eş, Yadigâr Dost. Tüm güzel rolleri kendinde biriktirmiş ve hepsinin hakkını veren gönlü geniş insan. Yadigâr çocuk gelişiminin sırlarını çözmüş, çocuğu merkeze koyan ve bilimsel bakış açısına sahip bir eğitimci. Onu değerli yapan bütün çocukları kendi çocuğu gibi sevmesi. Çocuğumuza sunacağımız en büyük hediye onun model alacağı bir yetişkinlik ilişkisi. Bu kitap ta size bu konuda farkındalık kazandıracaktır’ ’diye yazdı.     Yazar Yadigâr Işıldar kitabının giriş kısmında’ ’insanlığa güzel izler bırakmak, tek insanlık göstergesidir. Bu kitabı geleceğimiz olan yavrularımıza, çocuklarımıza söz verdiğim için yazdım. Geleceklerimize katkı sunacağına inandığım için yazdım. Dertleşmek için, bazı ipuçları ve öneriler sunmak için.’’Kıyamıyorum’’ile başlayan ya da başlayacak olan olası durumları birlikte bertaraf edebilmemiz için yazdım. Sizlere tüm bildiklerimi ve öğrendiklerimi aktarmayı annelik, eğitimcilik ve insanlık ödevim addettim. İlk kitabımın yayınlanması, biliyorum ki birçok çocuğun mutlu yaşam yolculuğu yağmasına vesile olacak, bu nedenle çok mutluyum. İnancım tam, umudum hep yüksek’’ diye yazmış.                                                Yadigâr Işıldar kimdir     Rize’de 1976-79 yılları arasında Rize Emniyet Müdür Yardımcılığı yapan Hamdi Demir’in eğitimci kızıdır. Endüstri Mühendisi ve eğitimci olan Yazar Yadigâr Işıldar uzun yıllar özel bir şirkette yöneticilik yaptı.anneylebebek.com kurucusu olan Yadigâr Işıldar,Kuyakademi Dijital Eğitim Platform ‘unun ve Kuğulu Montessori İnternational Preschool’unda kurucusu olan Yazar aynı zamanda KOREV Koruyucu Aile, Evlat Edinme Derneği gönüllüsüdür.

İlk baskısı 2022Ocak ayında yapılarak çok rağbet gören ve Mart ayında 2. baskısı yapılan ‘’Kıyamıyorum Derken’ ’kitabın Yazarı Yadigâr Işıldar Rize’de imza günü düzenleyerek kitabını katılan okurları için imzaladı.

   

Psikoloji-psikiyatri alanında yazılan 202 sahifelik kitap okuyan us yayınlarından çıktı. Kitabın önsözünü Özgür Bolat yazdı. Bolat ‘Yadigâr anne, Yadigâr Öğretmen, Yadigâr Mentor, Yadigâr Eş, Yadigâr Dost. Tüm güzel rolleri kendinde biriktirmiş ve hepsinin hakkını veren gönlü geniş insan. Yadigâr çocuk gelişiminin sırlarını çözmüş, çocuğu merkeze koyan ve bilimsel bakış açısına sahip bir eğitimci. Onu değerli yapan bütün çocukları kendi çocuğu gibi sevmesi. Çocuğumuza sunacağımız en büyük hediye onun model alacağı bir yetişkinlik ilişkisi. Bu kitap ta size bu konuda farkındalık kazandıracaktır’ ’diye yazdı.

   

Yazar Yadigâr Işıldar kitabının giriş kısmında’ ’insanlığa güzel izler bırakmak, tek insanlık göstergesidir. Bu kitabı geleceğimiz olan yavrularımıza, çocuklarımıza söz verdiğim için yazdım. Geleceklerimize katkı sunacağına inandığım için yazdım. Dertleşmek için, bazı ipuçları ve öneriler sunmak için.’’Kıyamıyorum’’ile başlayan ya da başlayacak olan olası durumları birlikte bertaraf edebilmemiz için yazdım. Sizlere tüm bildiklerimi ve öğrendiklerimi aktarmayı annelik, eğitimcilik ve insanlık ödevim addettim. İlk kitabımın yayınlanması, biliyorum ki birçok çocuğun mutlu yaşam yolculuğu yağmasına vesile olacak, bu nedenle çok mutluyum. İnancım tam, umudum hep yüksek’’ diye yazmış.

                                              

Yadigâr Işıldar kimdir

   

Rize’de 1976-79 yılları arasında Rize Emniyet Müdür Yardımcılığı yapan Hamdi Demir’in eğitimci kızıdır. Endüstri Mühendisi ve eğitimci olan Yazar Yadigâr Işıldar uzun yıllar özel bir şirkette yöneticilik yaptı.anneylebebek.com kurucusu olan Yadigâr Işıldar,Kuyakademi Dijital Eğitim Platform ‘unun ve Kuğulu Montessori İnternational Preschool’unda kurucusu olan Yazar aynı zamanda KOREV Koruyucu Aile, Evlat Edinme Derneği gönüllüsüdür.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi