RİZE'DE YEMEKLİ TOPLANTIDA BASIN EMEKÇİLERİ İLE BULUŞTU

Rize 21.10.2021 - 23:58, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2081+ kez okundu.
 

RİZE'DE YEMEKLİ TOPLANTIDA BASIN EMEKÇİLERİ İLE BULUŞTU

 Büyük Birlik Partisi Rize il Başkanı Ensar ÖZÇELİK ,Gazetecilerin gününü Rize'deki basın mensuplarına   verdiği yemekli toplantıda kutladı        Yemekğe, BBP Rize Merkez ilçe başkanı Abdülkerim USTA ve partililerde birlikte Rize'de görev yapan basın mensupları katıldı.   RizeninSesi  Haber sitesi Haber Müdrümüz Bayram Arif Turan'ın da katıldığı yemekte BBP İl başkanı Özçelik  basın mensuplarına hitaben yaptığı konuşmada,: "basın mensuplarının zor koşullarda görev yaptıklarını tarafsız ve güvenilir habercigi ilke edindiklerini,  bu zor şartlarda dahi kamuoyunu tarafsız haberlerle  aydınlattığklarını,  basın camiasının bu önemli görevi büyük bir ozveriyle yaptığını  ifade ederek, yemeğe katılan basın mensuplarının nezdinde tüm  gazetecilerin gününü  kutlarım" dedi.  
 Büyük Birlik Partisi Rize il Başkanı Ensar ÖZÇELİK ,Gazetecilerin gününü Rize'deki basın mensuplarına   verdiği yemekli toplantıda kutladı 
     

Yemekğe, BBP Rize Merkez ilçe başkanı Abdülkerim USTA ve partililerde birlikte Rize'de görev yapan basın mensupları katıldı.
 

RizeninSesi  Haber sitesi Haber Müdrümüz Bayram Arif Turan'ın da katıldığı yemekte BBP İl başkanı Özçelik  basın mensuplarına hitaben yaptığı konuşmada,: "basın mensuplarının zor koşullarda görev yaptıklarını tarafsız ve güvenilir habercigi ilke edindiklerini,  bu zor şartlarda dahi kamuoyunu tarafsız haberlerle  aydınlattığklarını,  basın camiasının bu önemli görevi büyük bir ozveriyle yaptığını  ifade ederek, yemeğe katılan basın mensuplarının nezdinde tüm  gazetecilerin gününü  kutlarım" dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi