Rize'de yeni seçilen Başkan Duayla bismillah dedi

Rize 09.04.2019 - 21:56, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2321+ kez okundu.
 

Rize'de yeni seçilen Başkan Duayla bismillah dedi

Ardeşen Belediye Başkanı Kahya Hizmete Kuran Tilaveti ve Duayla Başladı   Her Kesime Eşit Mesafede Duracağız Rize'de İlçeler arasında en çok oyu alan Ardeşen Belediye Başkanı hizmete dualarla başladı. Ardeşen Belediye Başkan Avni Kahya 5 yıllık hizmet yılına, Başkanlık makamında Kuran Tilaveti ve Duayla Bismillah Dedi.   31 Mart yerel seçimlerinde Ardeşen İlçesinde 7 binin üzerinde oy alarak birinci parti olarak seçimden çıkan AK Parti Ardeşen'de AK Belediyecilik geleneğini devam ettirdi. Belediye Başkanı Avni Kahya ve ekibi Belediyede adaletli ve herkese eşit mesafede gönül Belediyeciliği yapılacağının taahhüdünü verirken, Başkan Kahya hizmetlerine makamında Kuran Tilaveti okutup duayla başladı.   Başkan Kahya şunları kaydetti: "Gönül Belediyeciliğinde tevazu ve samimiyetle milletimizin gönlüne sevgi köprüsü kurmak için çıkılan kutlu yürüyüşümüzde hemşehrilerimizle kucaklaşmaya devam ediyoruz. AK Belediyeciliğin en güzel örneklerinden birini Ardeşen'imizde her kesime eşit mesafede durarak hiç kimseyi ötekileştirmeden adaletli, vicdanlı, tevazu ve samimiyetle hizmet olarak sunacağımızın altını çizerken, kıymetli hemşehrilerimizin bizlere laik görülen Şehr-i Emin sıfatına da asla gölge düşürmeden ilçemize en iyi şekilde hizmet edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Allah yetki kalemimizi her daim; şerden uzak, hayra yakın olarak kullanmamızı nasip eylesin." Diye konuştu.  

Ardeşen Belediye Başkanı Kahya Hizmete Kuran Tilaveti ve Duayla Başladı
 

Her Kesime Eşit Mesafede Duracağız


Rize'de İlçeler arasında en çok oyu alan Ardeşen Belediye Başkanı hizmete dualarla başladı. Ardeşen Belediye Başkan Avni Kahya 5 yıllık hizmet yılına, Başkanlık makamında Kuran Tilaveti ve Duayla Bismillah Dedi.

 

31 Mart yerel seçimlerinde Ardeşen İlçesinde 7 binin üzerinde oy alarak birinci parti olarak seçimden çıkan AK Parti Ardeşen'de AK Belediyecilik geleneğini devam ettirdi. Belediye Başkanı Avni Kahya ve ekibi Belediyede adaletli ve herkese eşit mesafede gönül Belediyeciliği yapılacağının taahhüdünü verirken, Başkan Kahya hizmetlerine makamında Kuran Tilaveti okutup duayla başladı.

 

Başkan Kahya şunları kaydetti: "Gönül Belediyeciliğinde tevazu ve samimiyetle milletimizin gönlüne sevgi köprüsü kurmak için çıkılan kutlu yürüyüşümüzde hemşehrilerimizle kucaklaşmaya devam ediyoruz. AK Belediyeciliğin en güzel örneklerinden birini Ardeşen'imizde her kesime eşit mesafede durarak hiç kimseyi ötekileştirmeden adaletli, vicdanlı, tevazu ve samimiyetle hizmet olarak sunacağımızın altını çizerken, kıymetli hemşehrilerimizin bizlere laik görülen Şehr-i Emin sıfatına da asla gölge düşürmeden ilçemize en iyi şekilde hizmet edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Allah yetki kalemimizi her daim; şerden uzak, hayra yakın olarak kullanmamızı nasip eylesin." Diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi