Rize'de yeni seçilen başkanın ilk icraatı.

Rize 04.04.2019 - 22:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2224+ kez okundu.
 

Rize'de yeni seçilen başkanın ilk icraatı.

Rize Fındıklı Belediye Şahin Çervatoğlu, göreve başladı.   Kaymakamlık önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunan Çervatoğlu, ardından devir teslim töreni için Fındıklı Belediyesine geçti.   Çervatoğlu, görevi devraldığı eski başkan Adnan Özbalaban'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, "Fındıklı hepimizin. Fındıklı'yı herkes kadar biz de sevdik. Başkanımız da sevdi. Yaptığı bütün işler için çok çok teşekkürler. Yapamadıkları, eksik kaldığı yerden devam etme sözünü veriyoruz. Deneyimlerden yararlanmak için her zaman başkanımızı bekleriz. Bizim adımız da soyadımız da Fındıklı." dedi.   Yaptıklarımız ortada. Ben şahsım adına bir şeyler yaptığım inancımdayım. Bundan sonra siz devir alacaksınız. İnşallah daha iyisini yaparsınız. Her şey Fındıklı için, ortak paydamız Fındıklı."   Konuşmaların ardından Çervatoğlu makam odasının kapısını sökerek göreve başladı.  

Rize Fındıklı Belediye Şahin Çervatoğlu, göreve başladı.

 
Kaymakamlık önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunan Çervatoğlu, ardından devir teslim töreni için Fındıklı Belediyesine geçti.
 
Çervatoğlu, görevi devraldığı eski başkan Adnan Özbalaban'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, "Fındıklı hepimizin. Fındıklı'yı herkes kadar biz de sevdik. Başkanımız da sevdi. Yaptığı bütün işler için çok çok teşekkürler. Yapamadıkları, eksik kaldığı yerden devam etme sözünü veriyoruz. Deneyimlerden yararlanmak için her zaman başkanımızı bekleriz. Bizim adımız da soyadımız da Fındıklı." dedi.
 
Yaptıklarımız ortada. Ben şahsım adına bir şeyler yaptığım inancımdayım. Bundan sonra siz devir alacaksınız. İnşallah daha iyisini yaparsınız. Her şey Fındıklı için, ortak paydamız Fındıklı."
 
Konuşmaların ardından Çervatoğlu makam odasının kapısını sökerek göreve başladı.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi