RİZE'DE YETKİLİ SENDİKA OLDULAR. PAZARLIK MASASINDA DA ETKİLİ OLURSUNUZ İNŞALLAH

Sendika 21.05.2021 - 13:54, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2392+ kez okundu.
 

RİZE'DE YETKİLİ SENDİKA OLDULAR. PAZARLIK MASASINDA DA ETKİLİ OLURSUNUZ İNŞALLAH

YETKİDE İSTİKRAR 15. YILINDA…   Eğitim Bir-Sen Rize 2 No'lu Üniversite Şubesi Başkanı Mustafa Türüt, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde yetkili sendika olduklarını açıkladı. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ile sendikaların imza altına aldığı mutabakat metnine göre 20 Mayıs 2021 tarihi itibarı ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde 574 üye ile yetkili sendikanın Eğitim-Bir-Sen olduğunu ifade ederek, “1992 yılında kurulan ve ilme, irfana, âlime ve arife hürmeti esas alan bir medeniyetin sözcüsü olan Eğitim Bir-Sen, “diğerlerine” göre değil “değerlere” göre sendikal mücadelemize devam edeceğiz.” diyen Türüt, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nin kurulduğu 2006 yılından bu yana destekleriyle sendikamızı yetkili kılan emeğin kahramanları üyelerimize; özverili ve başarılı çalışmalar gerçekleştiren yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma ve işyeri temsilcilerimize can-ı gönülden teşekkürlerimi sunarım dedi.

YETKİDE İSTİKRAR 15. YILINDA…
 

Eğitim Bir-Sen Rize 2 No'lu Üniversite Şubesi Başkanı Mustafa Türüt, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde yetkili sendika olduklarını açıkladı.


Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ile sendikaların imza altına aldığı mutabakat metnine göre 20 Mayıs 2021 tarihi itibarı ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde 574 üye ile yetkili sendikanın Eğitim-Bir-Sen olduğunu ifade ederek, “1992 yılında kurulan ve ilme, irfana, âlime ve arife hürmeti esas alan bir medeniyetin sözcüsü olan Eğitim Bir-Sen, “diğerlerine” göre değil “değerlere” göre sendikal mücadelemize devam edeceğiz.” diyen Türüt,


Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nin kurulduğu 2006 yılından bu yana destekleriyle sendikamızı yetkili kılan emeğin kahramanları üyelerimize; özverili ve başarılı çalışmalar gerçekleştiren yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma ve işyeri temsilcilerimize can-ı gönülden teşekkürlerimi sunarım dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi