RİZE'DE ZORUNLU HALE GETİRİLDİ

Rize 02.04.2020 - 17:15, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2083+ kez okundu.
 

RİZE'DE ZORUNLU HALE GETİRİLDİ

YENİ tip koronavirüs tedbirleri kapsamında Rize’de hizmet veren tüm marketler, alış-veriş merkezleri ve bankalarda çalışan personellerin cerrahi maske takması zorunlu hale getirildi.   Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve Covid-19 adı verilen hastalığa yol açan koronavirüsün yayılmasını önlemek için yeni önlemler alınmaya devam ediyor. Rize İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi bugün toplanarak, il genelinde tüm marketler, alış-veriş merkezleri ve bankalarda çalışan personelin zorunlu olarak tüm hijyenik şartlar dikkate alınmak suretiyle, Sağlık Bakanlığı’nın ruhsatlandırdığı cerrahi maske takması kararını aldı.   Meclisin aldığı kararın ikinci maddesinde Covid-19 salgınının önlenmesi adına 1'inci maddede bahsi geçen işletmelerce Sağlık Bakanlığı’nın ruhsatlandırdığı cerrahi maskelerin imkanlar ölçüsünde temin edilerek müşterilere de verilmesinin ve işletmede bulunduğu sürece takılmasının tavsiye edildi.  

YENİ tip koronavirüs tedbirleri kapsamında Rize’de hizmet veren tüm marketler, alış-veriş merkezleri ve bankalarda çalışan personellerin cerrahi maske takması zorunlu hale getirildi.

 

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve Covid-19 adı verilen hastalığa yol açan koronavirüsün yayılmasını önlemek için yeni önlemler alınmaya devam ediyor. Rize İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi bugün toplanarak, il genelinde tüm marketler, alış-veriş merkezleri ve bankalarda çalışan personelin zorunlu olarak tüm hijyenik şartlar dikkate alınmak suretiyle, Sağlık Bakanlığı’nın ruhsatlandırdığı cerrahi maske takması kararını aldı.   Meclisin aldığı kararın ikinci maddesinde Covid-19 salgınının önlenmesi adına 1'inci maddede bahsi geçen işletmelerce Sağlık Bakanlığı’nın ruhsatlandırdığı cerrahi maskelerin imkanlar ölçüsünde temin edilerek müşterilere de verilmesinin ve işletmede bulunduğu sürece takılmasının tavsiye edildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi