RİZE'DEKİ DEV YATIRIM İÇİN ŞOK KARAR. MAHKEMEDEN İPTAL ÇIKTI

03.11.2020 - 21:34, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2813+ kez okundu.
 

RİZE'DEKİ DEV YATIRIM İÇİN ŞOK KARAR. MAHKEMEDEN İPTAL ÇIKTI

AYDER'E MAHKEME'DEN İPTAL KARARI ÇIKTI Rizenin dünyaca tanınmış en önemli turizim merkezlerinden birisi olan, Çamlıhemşin Ayder'de kurulmak istenen kayak merkezinin imar planları mahkeme tarafından iptal edildi. Rize İlinin Çamlıhemşin ilçesindeki Ayder Yaylası ile Kaçkar Dağları'na teleferik ve kayak tesisi projesinin ihalesi 2018 yılında gerçekleştirilmişti. Ayder'e kurulmak istenen kayak merkezinin imar planları mahkeme tarafından iptal edildi Rize'nin Çamlıhemşin ilçesindeki Ayder Yaylası ile Kaçkar Dağları'na teleferik ve kayak tesisi projesinin ihalesi 2018 yılında yapılmıştı. Danıştay tarafından iptal edilen planda, ziyaretçilerin helikopterle dağların belirli noktalarında kayak yapma faaliyeti de bulunuyordu. Rize’nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Ayder ve Hazindak yaylaları arasında kurulmak istenen Kış Sporları Merkezi’nin imar planları, Rize İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi.

AYDER'E MAHKEME'DEN İPTAL KARARI ÇIKTI


Rizenin dünyaca tanınmış en önemli turizim merkezlerinden birisi olan, Çamlıhemşin Ayder'de kurulmak istenen kayak merkezinin imar planları mahkeme tarafından iptal edildi.


Rize İlinin Çamlıhemşin ilçesindeki Ayder Yaylası ile Kaçkar Dağları'na teleferik ve kayak tesisi projesinin ihalesi 2018 yılında gerçekleştirilmişti.


Ayder'e kurulmak istenen kayak merkezinin imar planları mahkeme tarafından iptal edildi


Rize'nin Çamlıhemşin ilçesindeki Ayder Yaylası ile Kaçkar Dağları'na teleferik ve kayak tesisi projesinin ihalesi 2018 yılında yapılmıştı.


Danıştay tarafından iptal edilen planda, ziyaretçilerin helikopterle dağların belirli noktalarında kayak yapma faaliyeti de bulunuyordu.


Rize’nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Ayder ve Hazindak yaylaları arasında kurulmak istenen Kış Sporları Merkezi’nin imar planları, Rize İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi