RİZE'DEKİ ETKİNLİĞİ VALİNİN EŞİDE KATILDI

Rize 13.05.2022 - 10:01, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2116+ kez okundu.
 

RİZE'DEKİ ETKİNLİĞİ VALİNİN EŞİDE KATILDI

Rize İl Göç İdaresi Müdürlüğü tarafından Anneler Günü Özelinde Göçmen Kadınlara Yönelik Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi.  Düzenlenen toplantıya Vali Kemal Çeber’in eşi Neslihan Ayan Çeber de katıldı.  Programda İl Göç İdaresi Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi. Ayrıca programda göç hikayeleri ve şiir dinletisini de yer verildi.

Rize İl Göç İdaresi Müdürlüğü tarafından Anneler Günü Özelinde Göçmen Kadınlara Yönelik Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi. 

Düzenlenen toplantıya Vali Kemal Çeber’in eşi Neslihan Ayan Çeber de katıldı. 


Programda İl Göç İdaresi Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi. Ayrıca programda göç hikayeleri ve şiir dinletisini de yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi