RİZE'DEKİ ŞELALE İLGİ ÇEKİYOR

Kültür 12.07.2021 - 08:58, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1749+ kez okundu.
 

RİZE'DEKİ ŞELALE İLGİ ÇEKİYOR

Rize İkizdere  İlçe merkezine 400 metre yakınlıkta bulunan Manle Şelalesi doğal yapısı ve yüksekten akan suyu ile yerli yabancı turistlerin ilgisini çekiyor.       Yeşilyurt Mahallesinde bulunan Manle Şelalesi doğal özelliği ile ilgi çekiyor. Sıcak günlerde şelaleden akan suyu heyecanla izleyen yerli ve yabancı turistler ’burada geçicide olsa konaklayacak yerler yapılması gerekir. Oturacak yer yeterli değil ve çevresi epeyce harap vaziyette. İkizdere Belediyesinin Turizm Bakanlığına hazırladığı projenin kabul edilerek hayata geçmesini isteriz. Burada tesis eksikliği var. Bakanlık duyarlı davranarak bu alanda yürüme yolları, oturma alanları hazırlamalı. Böyle bir şelale birçok yerde yok. Yaklaşık 25 metre ve 10 metre o yükseklik olmak üzere bu Şelale iki etaptan meydana geliyor. Tesisi yapılırsa gelen insanlara daha güzel imkân sunulmuş olacak’ dediler.

Rize İkizdere  İlçe merkezine 400 metre yakınlıkta bulunan Manle Şelalesi doğal yapısı ve yüksekten akan suyu ile yerli yabancı turistlerin ilgisini çekiyor.

     
Yeşilyurt Mahallesinde bulunan Manle Şelalesi doğal özelliği ile ilgi çekiyor. Sıcak günlerde şelaleden akan suyu heyecanla izleyen yerli ve yabancı turistler ’burada geçicide olsa konaklayacak yerler yapılması gerekir. Oturacak yer yeterli değil ve çevresi epeyce harap vaziyette. İkizdere Belediyesinin Turizm Bakanlığına hazırladığı projenin kabul edilerek hayata geçmesini isteriz. Burada tesis eksikliği var. Bakanlık duyarlı davranarak bu alanda yürüme yolları, oturma alanları hazırlamalı. Böyle bir şelale birçok yerde yok. Yaklaşık 25 metre ve 10 metre o yükseklik olmak üzere bu Şelale iki etaptan meydana geliyor. Tesisi yapılırsa gelen insanlara daha güzel imkân sunulmuş olacak’ dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi