RİZE'DEKİ TACİZ İDDİALARINA SESSİZ KALMADI. “VARSA SORUMLULAR CEZALANDIRILMALIDIR”

Rize 27.12.2020 - 18:07, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2928+ kez okundu.
 

RİZE'DEKİ TACİZ İDDİALARINA SESSİZ KALMADI. “VARSA SORUMLULAR CEZALANDIRILMALIDIR”

SP Rize  İl Başkanı Kaçar,RTEÜ'deki Taciz ve Mobbing İddiaları Açıklığa Kavuşsun !.. Saadet  Partisi (SP) Rize il başkanı Av. Muhammet Kaçar;“Son günlerde gündeme gelen kamuoyunda büyük tepkilere neden olan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor yüksek Okulu Bölüm Başkanı Doç. Dr. S.H'nun öğrencilere yönelik taciz ve mobbing iddiaları araştırılıp gerçekler ortaya çıkarılsın !.. “VARSA SORUMLULAR CEZALANDIRILMALIDIR”   Kaçar, Gözbebeğimiz çocuklarımızı emanet ettiğimiz hocaları tarafından bizleri kaygılandıran ve ürküten iddialarla karşı karşıya kaldıkları iddiaları bizleri derinden üzüntüye ve kaygıya sevk etmiştir.   Temennimiz bu tür iddiaların bir an önce yapılacak araştırma ve soruşturma neticesinde açıklığa kavuşturulması, varsa sorumluların cezalandırılmasıdır. dedi.

SP Rize  İl Başkanı Kaçar,RTEÜ'deki Taciz ve Mobbing İddiaları Açıklığa Kavuşsun !..


Saadet  Partisi (SP) Rize il başkanı Av. Muhammet Kaçar;“Son günlerde gündeme gelen kamuoyunda büyük tepkilere neden olan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor yüksek Okulu Bölüm Başkanı Doç. Dr. S.H'nun öğrencilere yönelik taciz ve mobbing iddiaları araştırılıp gerçekler ortaya çıkarılsın !..

“VARSA SORUMLULAR CEZALANDIRILMALIDIR”  


Kaçar, Gözbebeğimiz çocuklarımızı emanet ettiğimiz hocaları tarafından bizleri kaygılandıran ve ürküten iddialarla karşı karşıya kaldıkları iddiaları bizleri derinden üzüntüye ve kaygıya sevk etmiştir.  


Temennimiz bu tür iddiaların bir an önce yapılacak araştırma ve soruşturma neticesinde açıklığa kavuşturulması, varsa sorumluların cezalandırılmasıdır. dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi