RİZE'DEKİ TÜNELİN GİRİŞİ BOYLE Mİ OLMALIYDI?

Rize 23.06.2021 - 17:38, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2571+ kez okundu.
 

RİZE'DEKİ TÜNELİN GİRİŞİ BOYLE Mİ OLMALIYDI?

Rize Merkez'den Salahra Bölgesini en kısa sürede ulaşımı sağlayacak Salarha tünelleri ile ilgili olarak Bölgein sesi olmaya çalışan SAŞVADER tarafındna ilginç bir açıklama geldi.   SALVADER'İN tÜNELLE İLGİLİ AÇIKLAMASINI YORUMSUZ OLARAK YAYINLIYORUZ.   TÜNELİMİZ AÇILACAK DİYE SEVİNÇ İÇERİSİNDEYİZ. ŞEHİR TARAFINDAN GİRİŞ ÇIKIŞI NASIL OLACAK DİYE MERAKLA BEKLİYORUZ. ANCAK RİZE ŞEHRİMİZİ GÜNEYE AÇAN TÜNELİN GİRİŞİ BOYLE Mİ OLMALIYDI? BİR TÜNELDEN İKİ AYRI MANZARA..   Tünelimizin açılışına ramak kala vadi halkı olarak çocuklar gibi şeniz.  Dörtyol tarafında hummalı çalışmalar yapılıyor, gerçekten gururluyuz. Yapandan yaptırandan Allah razı olsun diyoruz ve ayakta alkışlıyoruz. Yapılan imalatlar, transit geçiş, viyadükler, bağlantı yolları, döner kavşaklar, çift yol çıkışlı yollar, al aşağı edilen tepeler, bir metropol şehre giden görünümlü bir proje, cömertçe kullanılan bir düzlük alan bunlara kalem atmış katkı sunmuş teknik ekip ve yetkililer. Tünelin içinden geçerken karayolları standardında bir tünel gerçekten, insan mutlu oluyor ve gururlanıyoruz. Ama bunca emeğe bir de şehir tarafından bakıldığında sanki şehir tarafını aynı mühendisler çizmemiş aynı yetkililer bir şey dememiş veya ilgilenmemiş dercesine yapılışı devam eden bir imalat. İstemeyerek de olsa bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyoruz. Tabii ki bizler Salarha Vadi halkı ve SALVADER ailesi olarak vadimizin geleceği konulu plan projelerimiz yıllardır hayalini kurduğumuz her an bir müjde gelecek diye beklediğimiz Salarha Vadisi çıkmaz sokaktan çıkaracak Karasu –Andon-İkizdere Tüneli yapılacak müjdesi ve o müjdenin habercisi olan Dörtyol viyadükleri metropole giden yoldur. Ovit tüneliyle entegre olacak bir projedir. Tabii ki bu nedenle vadimizde böyle cömert ce kullanılan araziler konusunda sesimiz çıkmıyor ve yapılanları alkışlıyoruz. Elbette bu yol sadece bir metropol şehre gitmeyecek güney doğuya açılan bir yol olacaktır. Böylesi öngörülü projelere imza atanlar katkı ve destek sunanları SALVADER ailesi olarak kutluyor ve tebrik ediyoruz. Aynı öngörü ve anlayışla ŞEHİR tarafında şehir ve sahil bağlantılı transit geçişli bir projenin hayata geçmesi ve geçirilmesi bizleri ziyadesiyle mutlu edecektir. Yakışan da olması gereken de budur. Saygılarımızla SALVADER
Rize Merkez'den Salahra Bölgesini en kısa sürede ulaşımı sağlayacak Salarha tünelleri ile ilgili olarak Bölgein sesi olmaya çalışan SAŞVADER tarafındna ilginç bir açıklama geldi.
 

SALVADER'İN tÜNELLE İLGİLİ AÇIKLAMASINI YORUMSUZ OLARAK YAYINLIYORUZ.
 

TÜNELİMİZ AÇILACAK DİYE SEVİNÇ İÇERİSİNDEYİZ. ŞEHİR TARAFINDAN GİRİŞ ÇIKIŞI NASIL OLACAK DİYE MERAKLA BEKLİYORUZ.


ANCAK RİZE ŞEHRİMİZİ GÜNEYE AÇAN TÜNELİN GİRİŞİ BOYLE Mİ OLMALIYDI? BİR TÜNELDEN İKİ AYRI MANZARA..


 
Tünelimizin açılışına ramak kala vadi halkı olarak çocuklar gibi şeniz.  Dörtyol tarafında hummalı çalışmalar yapılıyor, gerçekten gururluyuz. Yapandan yaptırandan Allah razı olsun diyoruz ve ayakta alkışlıyoruz.


Yapılan imalatlar, transit geçiş, viyadükler, bağlantı yolları, döner kavşaklar, çift yol çıkışlı yollar, al aşağı edilen tepeler, bir metropol şehre giden görünümlü bir proje, cömertçe kullanılan bir düzlük alan bunlara kalem atmış katkı sunmuş teknik ekip ve yetkililer. Tünelin içinden geçerken karayolları standardında bir tünel gerçekten, insan mutlu oluyor ve gururlanıyoruz. Ama bunca emeğe bir de şehir tarafından bakıldığında sanki şehir tarafını aynı mühendisler çizmemiş aynı yetkililer bir şey dememiş veya ilgilenmemiş dercesine yapılışı devam eden bir imalat. İstemeyerek de olsa bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyoruz. Tabii ki bizler Salarha Vadi halkı ve SALVADER ailesi olarak vadimizin geleceği konulu plan projelerimiz yıllardır hayalini kurduğumuz her an bir müjde gelecek diye beklediğimiz Salarha Vadisi çıkmaz sokaktan çıkaracak Karasu –Andon-İkizdere Tüneli yapılacak müjdesi ve o müjdenin habercisi olan Dörtyol viyadükleri metropole giden yoldur.


Ovit tüneliyle entegre olacak bir projedir. Tabii ki bu nedenle vadimizde böyle cömert ce kullanılan araziler konusunda sesimiz çıkmıyor ve yapılanları alkışlıyoruz. Elbette bu yol sadece bir metropol şehre gitmeyecek güney doğuya açılan bir yol olacaktır. Böylesi öngörülü projelere imza atanlar katkı ve destek sunanları SALVADER ailesi olarak kutluyor ve tebrik ediyoruz. Aynı öngörü ve anlayışla ŞEHİR tarafında şehir ve sahil bağlantılı transit geçişli bir projenin hayata geçmesi ve geçirilmesi bizleri ziyadesiyle mutlu edecektir. Yakışan da olması gereken de budur.


Saygılarımızla


SALVADER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi