RİZE'DEN 1. LİGE EMİN ADIMLARLA

Spor 18.01.2021 - 13:40, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1742+ kez okundu.
 

RİZE'DEN 1. LİGE EMİN ADIMLARLA

GÜNEYSU SPOR LİSESİ SPOR KULÜBÜ VOLEYBOL TAKIMI ERKEKLER 2. LİGİNDE MAÇLARINA LİDER OLARAK DEVAM EDİYOR. Rize Güneysu Spor Lisesi spor Kulübü 2019 yılında kurulduktan sonra TVF Bölgesel Erkekler Liginde Şampiyon olarak 2. Lige yükseldi. Türkiye Voleybol Federasyonu 2020-2021 sezonunda 2. Lig 6. Grupta 12 maçta 11 galibiyetle liderliğe adım attı.         Geçen hafta Hakkari deplasmanında iki maçta güçlü rakipleri lig ikincisi Hakkari Sportif Faaliyetleri 3-0 ve Hakkari Gençlik Merkezini 3-1 yenerek ilk defa katıldıkları 2. Ligde Play off a kalma yolunda büyük bir adım attılar.Okul kulübü yöneticileri Hakkari deplasmanında ilin yöneticilerinin ve sivil toplum örgütlerinin misafirperverliği ve ilgileri için ayrıca çok mutlu olduklarını belirttiler.       Güneysu spor lisesi okul kulübü yöneticileri okul kulübüne destek olan herkese teşekkür ederken, hedef kitlelerinin kendi öğrencilerimiz ve Rize'nin gençleridir.Bu yolda amacımız gençlerimizin iyi yetişmiş birer voleybolcu olması ve ülke voleyboluna katkı sağlaması olduğunu söyleyerek emeği geçen Beden eğitimi öğretmenlerine,Antrenör Sadık Yılmaz’a ve sporculara teşekkür ettiler.  

GÜNEYSU SPOR LİSESİ SPOR KULÜBÜ VOLEYBOL TAKIMI ERKEKLER 2. LİGİNDE MAÇLARINA LİDER OLARAK DEVAM EDİYOR.

Rize Güneysu Spor Lisesi spor Kulübü 2019 yılında kurulduktan sonra TVF Bölgesel Erkekler Liginde Şampiyon olarak 2. Lige yükseldi. Türkiye Voleybol Federasyonu 2020-2021 sezonunda 2. Lig 6. Grupta 12 maçta 11 galibiyetle liderliğe adım attı.

       
Geçen hafta Hakkari deplasmanında iki maçta güçlü rakipleri lig ikincisi Hakkari Sportif Faaliyetleri 3-0 ve Hakkari Gençlik Merkezini 3-1 yenerek ilk defa katıldıkları 2. Ligde Play off a kalma yolunda büyük bir adım attılar.Okul kulübü yöneticileri Hakkari deplasmanında ilin yöneticilerinin ve sivil toplum örgütlerinin misafirperverliği ve ilgileri için ayrıca çok mutlu olduklarını belirttiler.

     
Güneysu spor lisesi okul kulübü yöneticileri okul kulübüne destek olan herkese teşekkür ederken, hedef kitlelerinin kendi öğrencilerimiz ve Rize'nin gençleridir.Bu yolda amacımız gençlerimizin iyi yetişmiş birer voleybolcu olması ve ülke voleyboluna katkı sağlaması olduğunu söyleyerek emeği geçen Beden eğitimi öğretmenlerine,Antrenör Sadık Yılmaz’a ve sporculara teşekkür ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi