RİZE'DEN ABD'YE SERT ÇIKTI: SEN ÖNCE KENDİNE BAK

Siyaset 25.04.2021 - 10:10, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2136+ kez okundu.
 

RİZE'DEN ABD'YE SERT ÇIKTI: SEN ÖNCE KENDİNE BAK

Türkiye’yi 1915 de Ermeni soykırımı yapmakla suçlayan ABD Başkanı Joe Biden ‘e Doğru Parti Rize İl Başkanı Eyüp Demir yaptığı açıklama ile tepki gösterdi.    Rize Doğru Parti İl Başkanı Eyüp Demir Amerika Başkanı Joe Biden2in küstahça Ermeni açıklamasına tepki gösterdi. Başkan Eyüp Demir açıklamasında şöyle dedi’ Ortadoğu'ya Demokrasi getiriyorum bahanesiyle her yanı kan gölüne çeviren sen, PKK ve PYD terör örgütlerine her türlü yardımı yapan sen, Şimdi de kalkmış Türk Devletini soykırım tehdidiyle köşeye sıkıştırmaya kalkıyorsun.                                      Sen önce kendine bak.      Demokrasi götürme bahanesiyle işgal ettikleri topraklarda şehitlere bomba yağdıranlar, milyonlarca insanı katleden, soykırımın alasını yapan sömüren, şehirleri yerle bir eden, medeniyetleri yok eden Amerika’nın sözde Ermeni soykırımını resmen kabul etmesini şiddetle kınıyoruz’dedi.

Türkiye’yi 1915 de Ermeni soykırımı yapmakla suçlayan ABD Başkanı Joe Biden ‘e Doğru Parti Rize İl Başkanı Eyüp Demir yaptığı açıklama ile tepki gösterdi.

  
Rize Doğru Parti İl Başkanı Eyüp Demir Amerika Başkanı Joe Biden2in küstahça Ermeni açıklamasına tepki gösterdi. Başkan Eyüp Demir açıklamasında şöyle dedi’ Ortadoğu'ya Demokrasi getiriyorum bahanesiyle her yanı kan gölüne çeviren sen, PKK ve PYD terör örgütlerine her türlü yardımı yapan sen, Şimdi de kalkmış Türk Devletini soykırım tehdidiyle köşeye sıkıştırmaya kalkıyorsun.

                                    
Sen önce kendine bak.

    
Demokrasi götürme bahanesiyle işgal ettikleri topraklarda şehitlere bomba yağdıranlar, milyonlarca insanı katleden, soykırımın alasını yapan sömüren, şehirleri yerle bir eden, medeniyetleri yok eden Amerika’nın sözde Ermeni soykırımını resmen kabul etmesini şiddetle kınıyoruz’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi