RİZE'DEN BAŞARI BELGESİ İLE UĞURLANDI

Rize 18.08.2022 - 15:13, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2009+ kez okundu.
 

RİZE'DEN BAŞARI BELGESİ İLE UĞURLANDI

İkizdere Kaymakamlığı görevindeki görev süresinin dolmasına bir yıldan daha fazla süre olmasına rağmen iktidar partisi yerel siyasetçilerinin kısır çekişmesiyle Aksaray-Ermenek ilçe Kaymakamlığına atanan Hacı Kerim Meral’e Vali Kemal Çeber tarafından Başarı Belgesi verdi.       Sosyal medya hesabından mir mesaj yayınlayan Kaymakam Hacı Kerim Meral’’ Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleri ve tensipleri ile Karaman ili Ermenek ilçesine tayinimiz çıkması sebebi ile Sayın Valimizin düzenlemiş olduğu veda yemeğine katılım sağladık. Bayrağımızın dalgalandığı her nere olursa olsun canla başla milletimize hizmet etmeye devam edeceğim. Allah yardımcımız olsun’’ dedi.  İkizdere’de göreve başladığı 10 aylık sürede halkın yanında olan, derdi ile ilgilenen, kamunun kaynaklarını yerinde ve dikkatlice kullanan Kaymakam Hacı kerim Meral’in İkizdere’deki görev süresinin dolmasına daha zaman varken tayininin çıkmasına sebep olanlara ilçe halkı tarafından da tepki gösterildi. İlçede bazı siyasi pati ev STK temsilcileri yaptıkları açıklama ile bu tayinin haksız yapılan bir tayin olduğunu söyleyerek tepkilerini dile getirmişti.     Kaymakam Hacı Kerim Meral atandığı Aksaray- Ermenek Kaymakamlığına göreve başlamak üzere ilçeden ayrıldı.

İkizdere Kaymakamlığı görevindeki görev süresinin dolmasına bir yıldan daha fazla süre olmasına rağmen iktidar partisi yerel siyasetçilerinin kısır çekişmesiyle Aksaray-Ermenek ilçe Kaymakamlığına atanan Hacı Kerim Meral’e Vali Kemal Çeber tarafından Başarı Belgesi verdi.

     
Sosyal medya hesabından mir mesaj yayınlayan Kaymakam Hacı Kerim Meral’’ Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleri ve tensipleri ile Karaman ili Ermenek ilçesine tayinimiz çıkması sebebi ile Sayın Valimizin düzenlemiş olduğu veda yemeğine katılım sağladık. Bayrağımızın dalgalandığı her nere olursa olsun canla başla milletimize hizmet etmeye devam edeceğim. Allah yardımcımız olsun’’ dedi.  İkizdere’de göreve başladığı 10 aylık sürede halkın yanında olan, derdi ile ilgilenen, kamunun kaynaklarını yerinde ve dikkatlice kullanan Kaymakam Hacı kerim Meral’in İkizdere’deki görev süresinin dolmasına daha zaman varken tayininin çıkmasına sebep olanlara ilçe halkı tarafından da tepki gösterildi. İlçede bazı siyasi pati ev STK temsilcileri yaptıkları açıklama ile bu tayinin haksız yapılan bir tayin olduğunu söyleyerek tepkilerini dile getirmişti.

   
Kaymakam Hacı Kerim Meral atandığı Aksaray- Ermenek Kaymakamlığına göreve başlamak üzere ilçeden ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi