RİZE'DEN ÇOK SERT TEPKİ GELDİ. HADDİNİ BİL PERİNÇEK

Siyaset 01.09.2022 - 10:10, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2162+ kez okundu.
 

RİZE'DEN ÇOK SERT TEPKİ GELDİ. HADDİNİ BİL PERİNÇEK

Büyük Birlik Partisi Rize Merkez İlçe Başkanı Abdulkadir USTA' dan doğu perinçek'e cevap; Haddinibilperinçek.   Başkan USTA; Hz. Peygamberimize dil uzatma cüreti gösteren   bu hadsize gereken cevap verilmelidir. Bu Aziz Milletimizin Milli ve Manevi değerlerine her kim saldırıyor, alay ediyor ise konumuna, makamına, mevkisine bakılmaksızın, hangi Siyasi Parti'nin üyesi olursa olsun, yasalarımız çerçevesinde en ağır ceza verilmelidir. Birde vatan partisi genel başkanıymış, sen olsan olsan vatikan partisi maşası olursun dedi.   Merkez ilçe Başkanı Abdulkadir USTA,  Büyük Birlik Partimiz Daima Bu Aziz Milletimizin ve Şanlı Devletimizin yanında yer alıp, İlahi Kelimetullah ve Nizamı Alem davası olan bir siyasi hareketiz biz. Milli ve Manevi değerlerimizi korumak bizlerin esas görevidir. Açıklamasında bulundu.

Büyük Birlik Partisi Rize Merkez İlçe Başkanı Abdulkadir USTA' dan doğu perinçek'e cevap; Haddinibilperinçek.

 

Başkan USTA; Hz. Peygamberimize dil uzatma cüreti gösteren   bu hadsize gereken cevap verilmelidir. Bu Aziz Milletimizin Milli ve Manevi değerlerine her kim saldırıyor, alay ediyor ise konumuna, makamına, mevkisine bakılmaksızın, hangi Siyasi Parti'nin üyesi olursa olsun, yasalarımız çerçevesinde en ağır ceza verilmelidir. Birde vatan partisi genel başkanıymış, sen olsan olsan vatikan partisi maşası olursun dedi.

 

Merkez ilçe Başkanı Abdulkadir USTA,  Büyük Birlik Partimiz Daima Bu Aziz Milletimizin ve Şanlı Devletimizin yanında yer alıp, İlahi Kelimetullah ve Nizamı Alem davası olan bir siyasi hareketiz biz. Milli ve Manevi değerlerimizi korumak bizlerin esas görevidir. Açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi