RİZE'DEN EMEKLİLİĞİNE SEBEP OLANLARA SESLENDİ.

Rize 21.06.2021 - 14:31, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3583+ kez okundu.
 

RİZE'DEN EMEKLİLİĞİNE SEBEP OLANLARA SESLENDİ.

Rize RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan Trabzonlu Doktorlardan Engin DURSUN Emekliliğinin ardından sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda emekliliğine sebep olan bazı isimlere üstü kapalı göndermelerde bulundu. İŞTE DURSUN'UN O VEDA MESAJI Rize’den ayrılık vakti, ama gönüllerde ayrılık olmayacak   Değerli hastalarım ve dostlarım … Rize’de son haftamda muayenelerimi ve ameliyatlarımı yaptım … Son kez, uzmanlığa biraz daha yaklaşan Dr. Gökçe AYDIN’ın tez savunmasında bulundum… 18.06.2020 Cuma mesai saati bitimi ile de emekli olarak klinik, üniversite ve Rize’den ayrıldım … Herkes meslek yaşamını emeklilikle taçlandırmak ister. Şahsım için bu sürecin bu kadar kısa sürede gerçekleşeceğini, tabi ki kurumsal anlamda, hiç düşünmemiştim, özellikle de yapılacak ve gerçekleştirilecek daha çok şey varken. Bu süreci hızlandırmak için başta Rektör Hüseyin KARAMAN ve başhekim Gökhan DEMİRAL ve onların destekçilerinin gösterdikleri inanılmaz kararlılık ve eforu unutmamak lazım. Gönül isterdi ki, bu kararlılık ve eforu Bölge, Rize, Üniversite, Tıp Fakültesi ve Eğitim ve Araştırma Hastanesinin gelişimi için gösterebilmiş olsalardı Benzer şekilde, yalnızca son bir yıl içinde görevlerinden değişik şekillerde ayrılmak zorunda bırakılan başta eşim Prof. Dr. A. Berna DURSUN olmak üzere birçok değerli akademisyenin de ayrılmalarına katkı verdikleri gibi, kendilerine teşekkür de edebilselerdi… Sayın Valime ve Belediye Başkanıma ve çalıştığım süre içerisinde gönülden destek veren GERÇEK DOSTLARIMA uğrayarak (kısa sürede hepsine uğrayamasam da) teşekkür ve veda etmeye çalıştım. Klinik çalışanlarımın düzenlediği veda gecesinde, Ali BIÇAKCI organizasyonunda Efsaneler 53 grubunun düzenlediği maç ve sabah kahvaltısında ve dost birlikteliklerinde çok duygusal anlar yaşadık. Her zaman yanımda olan kızım Merve ve eşim Berna olmak üzere, meslek sevgisini aşılayan ve ismiyle inanılmaz bir miras bırakan babama, dualarını hiç esirgemeyen anneme, kardeşime, akrabalarıma, GERÇEK DOSTLARIMA, her zaman yanımda çalışandan çok bir dost ve sırdaş olan Nizamettin’e, kliniğin görünmez yöneticisi Mihriban Hemşire nezdinde tüm hemşirelerime ve personelime, Halime Hemşire nezdinde tüm ameliyathane personeline, kliniğin organizasyon sorumlusu Ayşegül ve Nuray nezdinde tüm sekreterlere, odyoloji bölümü çalışanlarına, üniversite öğretim üyesi ve eğitim ve araştırma hastanesi doktorları ve çalışanlarına, Dekanlık çalışanlarına, eğitim ve öğretme isteğimi canlı tutan öğrenci ve asistanlarıma, kısa sürede olsa bize umut ve hep destek olan Şaban Hocama, birlikte çalıştığım başta Münir Hoca olmak üzere Özlem, Metin, Zerrin, Suat, Emine ve Abdulkadir Hocalarıma ve tabi ki meslek aşkımı körükleyen tüm hastalarıma ve yakınlarına tekrar sonsuz şükran ve teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varsınız …. Sağlıcakla kalın …..

Rize RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan Trabzonlu Doktorlardan Engin DURSUN Emekliliğinin ardından sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda emekliliğine sebep olan bazı isimlere üstü kapalı göndermelerde bulundu.


İŞTE DURSUN'UN O VEDA MESAJI


Rize’den ayrılık vakti, ama gönüllerde ayrılık olmayacak
 

Değerli hastalarım ve dostlarım … Rize’de son haftamda muayenelerimi ve ameliyatlarımı yaptım … Son kez, uzmanlığa biraz daha yaklaşan Dr. Gökçe AYDIN’ın tez savunmasında bulundum… 18.06.2020 Cuma mesai saati bitimi ile de emekli olarak klinik, üniversite ve Rize’den ayrıldım …


Herkes meslek yaşamını emeklilikle taçlandırmak ister. Şahsım için bu sürecin bu kadar kısa sürede gerçekleşeceğini, tabi ki kurumsal anlamda, hiç düşünmemiştim, özellikle de yapılacak ve gerçekleştirilecek daha çok şey varken. Bu süreci hızlandırmak için başta Rektör Hüseyin KARAMAN ve başhekim Gökhan DEMİRAL ve onların destekçilerinin gösterdikleri inanılmaz kararlılık ve eforu unutmamak lazım. Gönül isterdi ki, bu kararlılık ve eforu Bölge, Rize, Üniversite, Tıp Fakültesi ve Eğitim ve Araştırma Hastanesinin gelişimi için gösterebilmiş olsalardı


Benzer şekilde, yalnızca son bir yıl içinde görevlerinden değişik şekillerde ayrılmak zorunda bırakılan başta eşim Prof. Dr. A. Berna DURSUN olmak üzere birçok değerli akademisyenin de ayrılmalarına katkı verdikleri gibi, kendilerine teşekkür de edebilselerdi…


Sayın Valime ve Belediye Başkanıma ve çalıştığım süre içerisinde gönülden destek veren GERÇEK DOSTLARIMA uğrayarak (kısa sürede hepsine uğrayamasam da) teşekkür ve veda etmeye çalıştım. Klinik çalışanlarımın düzenlediği veda gecesinde, Ali BIÇAKCI organizasyonunda Efsaneler 53 grubunun düzenlediği maç ve sabah kahvaltısında ve dost birlikteliklerinde çok duygusal anlar yaşadık.


Her zaman yanımda olan kızım Merve ve eşim Berna olmak üzere, meslek sevgisini aşılayan ve ismiyle inanılmaz bir miras bırakan babama, dualarını hiç esirgemeyen anneme, kardeşime, akrabalarıma, GERÇEK DOSTLARIMA, her zaman yanımda çalışandan çok bir dost ve sırdaş olan Nizamettin’e, kliniğin görünmez yöneticisi Mihriban Hemşire nezdinde tüm hemşirelerime ve personelime, Halime Hemşire nezdinde tüm ameliyathane personeline, kliniğin organizasyon sorumlusu Ayşegül ve Nuray nezdinde tüm sekreterlere, odyoloji bölümü çalışanlarına, üniversite öğretim üyesi ve eğitim ve araştırma hastanesi doktorları ve çalışanlarına, Dekanlık çalışanlarına, eğitim ve öğretme isteğimi canlı tutan öğrenci ve asistanlarıma, kısa sürede olsa bize umut ve hep destek olan Şaban Hocama, birlikte çalıştığım başta Münir Hoca olmak üzere Özlem, Metin, Zerrin, Suat, Emine ve Abdulkadir Hocalarıma ve tabi ki meslek aşkımı körükleyen tüm hastalarıma ve yakınlarına tekrar sonsuz şükran ve teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varsınız ….


Sağlıcakla kalın …..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi