RİZE DERNEKLER VE VAKIFLAR BİRLİĞİ VAKFI MECLİS BAŞKANI SEÇİLDİ...

Rize 11.04.2021 - 08:17, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2144+ kez okundu.
 

RİZE DERNEKLER VE VAKIFLAR BİRLİĞİ VAKFI MECLİS BAŞKANI SEÇİLDİ...

BAŞKAN METİN, RİZE DERNEKLER VE VAKIFLAR BİRLİĞİ VAKFI MECLİS BAŞKANI SEÇİLDİ... Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize Dernekler ve Vakıflar Birliği Vakfı 1. Olağan Seçimli Mütevelli Heyeti toplantısında Vakıf Meclis Başkanı seçildi. Rize Dernekler ve Vakıflar Birliği Vakfı 1. Olağan Seçimli Mütevelli Heyeti toplantısı pandemi kurallarına uygun şekilde kurucu heyetin büyük çoğunluğunun katılımıyla İstanbulda gerçekleştirildi. Toplantıda Vakıf Kurucu Başkanı Recep Albayrak ve Yönetim listesi katılımcıların tamamının oyunu alarak 2021-2024 yılları arası 3 yıllık dönem için seçildi. Vakıf Başkanı Recep Albayrak ve yönetim kurulunun teklifi ve Mütevelli heyetin oluruyla Yeni dönem için Mütevelli Heyeti Başkanı (Vakıf Meclis Başkanı ) olarak Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin oldu.

BAŞKAN METİN, RİZE DERNEKLER VE VAKIFLAR BİRLİĞİ VAKFI MECLİS BAŞKANI SEÇİLDİ...


Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize Dernekler ve Vakıflar Birliği Vakfı 1. Olağan Seçimli Mütevelli Heyeti toplantısında Vakıf Meclis Başkanı seçildi.


Rize Dernekler ve Vakıflar Birliği Vakfı 1. Olağan Seçimli Mütevelli Heyeti toplantısı pandemi kurallarına uygun şekilde kurucu heyetin büyük çoğunluğunun katılımıyla İstanbulda gerçekleştirildi.


Toplantıda Vakıf Kurucu Başkanı Recep Albayrak ve Yönetim listesi katılımcıların tamamının oyunu alarak 2021-2024 yılları arası 3 yıllık dönem için seçildi.


Vakıf Başkanı Recep Albayrak ve yönetim kurulunun teklifi ve Mütevelli heyetin oluruyla Yeni dönem için Mütevelli Heyeti Başkanı (Vakıf Meclis Başkanı ) olarak Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi