RİZE DEVA TARLADAN BABACAN'A SELAM GÖNDERDİ

Siyaset 06.08.2022 - 19:38, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2655+ kez okundu.
 

RİZE DEVA TARLADAN BABACAN'A SELAM GÖNDERDİ

DEVA TARLADA DEVA Partisi Rize İl Örgütü, Rize’nin Merkez ilçesine bağlı köylerinde çay üreticilerini bahçelerinde  ziyaret ederek sıcak hava koşullarında çalışan çay üreticilerine soğuk içecekler, güneşten koruyan şapka ve çay hasadı esnasında kullanmak üzere çeşitli ekipmanlar dağıtarak DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın selamlarını ilettiler. Deva Partisi Rize İl Başkanı Muhammet Avcı önderliğinde yapılan çalışmada çay üreticilerinin ve ÇAYKUR’un yaşadığı sorunlar üzerine değerlendirmelerde bulunan DEVA Partisi Rize İl Örgütü Yöneticileri ve çay üreticileriyle yapılan istişarede  üretime ve üreticiye yapılacak olan iyileştirme ve geliştirme politikalarını ele alan DEVA Partisi’nin 56 maddelik ‘Tarım Eylem Planı’ hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

DEVA TARLADA


DEVA Partisi Rize İl Örgütü, Rize’nin Merkez ilçesine bağlı köylerinde çay üreticilerini bahçelerinde  ziyaret ederek sıcak hava koşullarında çalışan çay üreticilerine soğuk içecekler, güneşten koruyan şapka ve çay hasadı esnasında kullanmak üzere çeşitli ekipmanlar dağıtarak DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın selamlarını ilettiler.


Deva Partisi Rize İl Başkanı Muhammet Avcı önderliğinde yapılan çalışmada çay üreticilerinin ve ÇAYKUR’un yaşadığı sorunlar üzerine değerlendirmelerde bulunan DEVA Partisi Rize İl Örgütü Yöneticileri ve çay üreticileriyle yapılan istişarede  üretime ve üreticiye yapılacak olan iyileştirme ve geliştirme politikalarını ele alan DEVA Partisi’nin 56 maddelik ‘Tarım Eylem Planı’ hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi