RİZE DEVA'YI ONUR ÇOLAK TEMSİL ETTİ.

Siyaset 12.11.2021 - 11:20, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2074+ kez okundu.
 

RİZE DEVA'YI ONUR ÇOLAK TEMSİL ETTİ.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Genel Merkez Heyeti ve 81 İl Gençlik Çalışmaları Başkanları , 10 Kasım dolayısıyla Anıtkabir ziyareti gerçekleştirip Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü andılar.  Anıtkabir ziyareti öncesi DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Gençlik Politikaları Başkanı Doğa Şanlıoğlu, 81 İl Gençlik Çalışmaları Başkanı ile Genel Merkezde biraraya geldi.   Rize'yi temsilen törene ve toplantıya DEVA Partisi Rize İl Gençlik Çalışmaları Başkanı Onur Çolak katıldı.  DEVA Partisi Rize İl Gençlik Çalışmaları Başkanı Onur Çolak yaptığı açıklamada; "DEVA Partisi ailesi olarak ne kadar büyük ve motive bir ekibimizin olduğunu bu ziyaretler esnasında tekrardan görüp yaşamış olduk. Bu vatana sevdalı gençler olarak; hem Genel Başkanımızın hem de Gençlik Politikaları Başkanımızın yanında gönül rahatlığı ile siyaset yapabiliyoruz. Çünkü DEVA Partisinde yalnızca iki kriter vardır. Birincisi alanında başarılı ve özverili olmak. İkincisi ise erdemli ve ahlaklı bir kişiliğe sahip olmak. Partimizin her kademesinde bu iki kritere sahip büyüklerimiz ile siyaset yapabilme şansı pek çok gencin yaşayamayacağı bir ayrıcalıktır. Bu sebeple durduğumuz yerin önemini biliyor ve bu doğrultuda samimiyetle çalışmaya devam ediyoruz." dedi.  DEVA Partisi Kurucularından, Genel Başkan Yardımcısı Hasan Karal'ı da ziyaret eden Çolak; "Hasan Vekilimiz bizlerden ve Rize'li hemşehrilerinden maddi manevi hiçbir desteğini esirgemediği gibi bizleri Ankara'da da samimiyetle karşılıyor. Kendisini ziyaret edip siyasi tecrübelerini dinledik. Gençliği konuştuk. Rize'den ekip arkadaşlarımızın selamlarını ilettik. Kendisinin de Rize'li hemşehrilerine, teşkilatımıza ve genç arkadaşlarımıza selamları var. Hasan Karal Vekilimize gençlere göstermiş olduğu özel ilgi ve alaka için tekrardan teşekkür ediyorum." Dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Genel Merkez Heyeti ve 81 İl Gençlik Çalışmaları Başkanları , 10 Kasım dolayısıyla Anıtkabir ziyareti gerçekleştirip Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü andılar. 


Anıtkabir ziyareti öncesi DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Gençlik Politikaları Başkanı Doğa Şanlıoğlu, 81 İl Gençlik Çalışmaları Başkanı ile Genel Merkezde biraraya geldi.
 
Rize'yi temsilen törene ve toplantıya DEVA Partisi Rize İl Gençlik Çalışmaları Başkanı Onur Çolak katıldı. 


DEVA Partisi Rize İl Gençlik Çalışmaları Başkanı Onur Çolak yaptığı açıklamada; "DEVA Partisi ailesi olarak ne kadar büyük ve motive bir ekibimizin olduğunu bu ziyaretler esnasında tekrardan görüp yaşamış olduk. Bu vatana sevdalı gençler olarak; hem Genel Başkanımızın hem de Gençlik Politikaları Başkanımızın yanında gönül rahatlığı ile siyaset yapabiliyoruz. Çünkü DEVA Partisinde yalnızca iki kriter vardır. Birincisi alanında başarılı ve özverili olmak. İkincisi ise erdemli ve ahlaklı bir kişiliğe sahip olmak. Partimizin her kademesinde bu iki kritere sahip büyüklerimiz ile siyaset yapabilme şansı pek çok gencin yaşayamayacağı bir ayrıcalıktır. Bu sebeple durduğumuz yerin önemini biliyor ve bu doğrultuda samimiyetle çalışmaya devam ediyoruz." dedi. 


DEVA Partisi Kurucularından, Genel Başkan Yardımcısı Hasan Karal'ı da ziyaret eden Çolak; "Hasan Vekilimiz bizlerden ve Rize'li hemşehrilerinden maddi manevi hiçbir desteğini esirgemediği gibi bizleri Ankara'da da samimiyetle karşılıyor. Kendisini ziyaret edip siyasi tecrübelerini dinledik. Gençliği konuştuk. Rize'den ekip arkadaşlarımızın selamlarını ilettik. Kendisinin de Rize'li hemşehrilerine, teşkilatımıza ve genç arkadaşlarımıza selamları var. Hasan Karal Vekilimize gençlere göstermiş olduğu özel ilgi ve alaka için tekrardan teşekkür ediyorum." Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi