RİZE EĞİTİM CAMİASI BİR DUAYENİNİ DAHA KAYBETTİ.

Vefat 27.03.2022 - 12:05, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1886+ kez okundu.
 

RİZE EĞİTİM CAMİASI BİR DUAYENİNİ DAHA KAYBETTİ.

RİZE'NİN ENGİN HOCASI VEFAT ETTİ. Uzun yıllırr Türk Milli Eğitim camiasına hizmet eden ve son olarak Rize Merkez TOBB İlkokulu Müdürü iken emekliye ayrılan Rizeli duayen eğitimci Engin GÜVEN bu sabah Rize Fındıklı'daki evinde hayatını kaybetti. Uzun zamandır yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları bulunan GÜVEN'in ölüm haberi ailesi ve sevenlerini yasa boğdu 75 yaşaında vefat eden GÜVEN'in cenzesi 28 Mart 2022 Pazartesi günü Rize'nin FINDIKLI ilçesinde  öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir. RizeninSesi ailesi olarak Merhuma Allah'tan rahmet ailesi, sevenleri ve eğitim camiasına başsağlığı ve sabır diliyoruz

RİZE'NİN ENGİN HOCASI VEFAT ETTİ.


Uzun yıllırr Türk Milli Eğitim camiasına hizmet eden ve son olarak Rize Merkez TOBB İlkokulu Müdürü iken emekliye ayrılan Rizeli duayen eğitimci Engin GÜVEN bu sabah Rize Fındıklı'daki evinde hayatını kaybetti.


Uzun zamandır yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları bulunan GÜVEN'in ölüm haberi ailesi ve sevenlerini yasa boğdu


75 yaşaında vefat eden GÜVEN'in cenzesi 28 Mart 2022 Pazartesi günü Rize'nin FINDIKLI ilçesinde  öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


RizeninSesi ailesi olarak Merhuma Allah'tan rahmet ailesi, sevenleri ve eğitim camiasına başsağlığı ve sabır diliyoruz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi