RİZE ESKİ BELEDİYE BAŞKANI AMELİYAT OLDU

Rize 11.01.2021 - 19:09, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1739+ kez okundu.
 

RİZE ESKİ BELEDİYE BAŞKANI AMELİYAT OLDU

Rize eski Belediye başkanı Hızır Hop, İstanbul Medikal Park hastanesinde Hidrosefali ameliyatı oldu. Hızır Hop, beyninde su toplaması nedeniyle ameliyat oldu. Rize'nin duayen eğitimcilerinden Mustafa BALCI'nın da dayısı olan Eski Başkan Hop, bu sabah 8 de ameliyata girdi. İki saat ameliyatta kalan eski başkan Hızır Hop, bu gün hastanede istirahat edecek. Yarın taburcu olacak

Rize eski Belediye başkanı Hızır Hop, İstanbul Medikal Park hastanesinde Hidrosefali ameliyatı oldu. Hızır Hop, beyninde su toplaması nedeniyle ameliyat oldu.


Rize'nin duayen eğitimcilerinden Mustafa BALCI'nın da dayısı olan Eski Başkan Hop, bu sabah 8 de ameliyata girdi. İki saat ameliyatta kalan eski başkan Hızır Hop, bu gün hastanede istirahat edecek. Yarın taburcu olacak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi