RİZE FUTBOLU BÜYÜK BİR UTANÇ YAŞADI

Spor 06.12.2021 - 10:32, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1655+ kez okundu.
 

RİZE FUTBOLU BÜYÜK BİR UTANÇ YAŞADI

2-2 berabere tamamlanan maçın uzatma dakikalarında Özel İdaresporlu futbolcu yere düşmüş ve Salarhaspor futbolcusu ise sakatlık yaşayan rakip oyuncudan dolayı topu taça göndermişti. Bu esnada top dışarı çıkmadan Salarhaspor Teknik Direktörü Önder Demir'in topu kontrol etmesi üzerine hakem taç kararı yerine en direk serbest vuruş vermişti ve bu pozisyonda Özel İdarespor Muhittin Tüylü'nün bulduğu golle beraberliği yakalamıştı.   Rize futbolu büyük bir utanç yaşadı Maçın ardından Salarhaspor Kulübü Resmi Sosyal Medya Hesabından yapılan açıklamada, "Rize Futbolu bugün büyük bir utanç yaşadı." ifadeleri kullanılarak, "Rize'nin ve özellikle kurumların tüm imkan ve ayrıcalıklarını kullanan Özel idarespor ile oynadığımız mücadelede 90+6'da 2-1 önde götürdüğümüz maçı futbolcusunun sakatlanması neticesinde fair-play uğruna taca attığımız topu hakemin ve futbolcularımızın tüm ısrarlarına rağmen bize vermeyip ceza sahamıza ortalaması sonucu maç 2-2 bitmis ve 1 puan kazanmışlardır. Öncelikle fair-play'i yok etme uğruna kazandıkları bu puan kendilerine hayırlı olsun.. Biz kesinlikle bundan sonraki mücadelelerimize Fair-play ruhuna yakışır sekilde devam edeceğiz.. Çünkü biz her zaman olduğu gibi ahlaklı futbolcu yetiştirmeye ve kendilerine fair-play ruhunu aşılamaya Rize futboluna sporcu yetiştirmeye devam edeceğiz." denildi.

2-2 berabere tamamlanan maçın uzatma dakikalarında Özel İdaresporlu futbolcu yere düşmüş ve Salarhaspor futbolcusu ise sakatlık yaşayan rakip oyuncudan dolayı topu taça göndermişti. Bu esnada top dışarı çıkmadan Salarhaspor Teknik Direktörü Önder Demir'in topu kontrol etmesi üzerine hakem taç kararı yerine en direk serbest vuruş vermişti ve bu pozisyonda Özel İdarespor Muhittin Tüylü'nün bulduğu golle beraberliği yakalamıştı.
 

Rize futbolu büyük bir utanç yaşadı


Maçın ardından Salarhaspor Kulübü Resmi Sosyal Medya Hesabından yapılan açıklamada, "Rize Futbolu bugün büyük bir utanç yaşadı." ifadeleri kullanılarak, "Rize'nin ve özellikle kurumların tüm imkan ve ayrıcalıklarını kullanan Özel idarespor ile oynadığımız mücadelede 90+6'da 2-1 önde götürdüğümüz maçı futbolcusunun sakatlanması neticesinde fair-play uğruna taca attığımız topu hakemin ve futbolcularımızın tüm ısrarlarına rağmen bize vermeyip ceza sahamıza ortalaması sonucu maç 2-2 bitmis ve 1 puan kazanmışlardır. Öncelikle fair-play'i yok etme uğruna kazandıkları bu puan kendilerine hayırlı olsun.. Biz kesinlikle bundan sonraki mücadelelerimize Fair-play ruhuna yakışır sekilde devam edeceğiz.. Çünkü biz her zaman olduğu gibi ahlaklı futbolcu yetiştirmeye ve kendilerine fair-play ruhunu aşılamaya Rize futboluna sporcu yetiştirmeye devam edeceğiz." denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi