RİZE GÜNEY ÇEVRE YOLU MÜFTÜ KAVŞAĞI İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLATILIYOR

Rize 20.11.2021 - 10:15, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3232+ kez okundu.
 

RİZE GÜNEY ÇEVRE YOLU MÜFTÜ KAVŞAĞI İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLATILIYOR

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim Karayolları 10. Bölge Müdürü Mehmet Aşık, Karayolları Rize 103. Şube Müdürü Ercan Çiçek ile birlikte  Güney Çevre yolu Menderes bulvarı ve Müftü Mahallesi kavşağıyla ilgili alanda incelemelerde bulundu. İl Başkanı Alim yapılan inceleme sonrasında geçtiğimiz aylarda   hamdolsun Güney Çevre Yolu Menderes bulvarı ve Müftü kavşağıyla alakalı kamulaştırma için  gerekli ödenek geldi. Cumhurbaşkanımızın vizyonu ve milletine  olan aşkı sayesinde hayata geçirdiğimiz ulaştırma ve altyapı yatırımlarımızla şehrimizi imar etmeye devam ediyoruz.Bugün karayolları bölge müdürümüzle birlikte yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, istişare ettik. AK Parti kurulduğu günden bu güne kadar olan yolculuğunda halka hizmet hakka hizmettir düsturuyla devam etmiştir.İktidarımız boyunca sayısız hizmetleri ülkemize kazandırdık. İlimiz ölçeğinde de devasa hizmetleri şehrimize kazandırdık. Bu minvalde  Güney Çevre Yolu Müftü kavşağı için gerekli çalışmalar 20 gün içerisinde başlayacak inşallah. Güney Çevre  Yolunu Menderes bulvarına bağlantı noktasına imar edeceğiz.” dedi.

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim Karayolları 10. Bölge Müdürü Mehmet Aşık, Karayolları Rize 103. Şube Müdürü Ercan Çiçek ile birlikte  Güney Çevre yolu Menderes bulvarı ve Müftü Mahallesi kavşağıyla ilgili alanda incelemelerde bulundu.


İl Başkanı Alim yapılan inceleme sonrasında geçtiğimiz aylarda   hamdolsun Güney Çevre Yolu Menderes bulvarı ve Müftü kavşağıyla alakalı kamulaştırma için  gerekli ödenek geldi. Cumhurbaşkanımızın vizyonu ve milletine  olan aşkı sayesinde hayata geçirdiğimiz ulaştırma ve altyapı yatırımlarımızla şehrimizi imar etmeye devam ediyoruz.Bugün karayolları bölge müdürümüzle birlikte yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, istişare ettik. AK Parti kurulduğu günden bu güne kadar olan yolculuğunda halka hizmet hakka hizmettir düsturuyla devam etmiştir.İktidarımız boyunca sayısız hizmetleri ülkemize kazandırdık. İlimiz ölçeğinde de devasa hizmetleri şehrimize kazandırdık. Bu minvalde  Güney Çevre Yolu Müftü kavşağı için gerekli çalışmalar 20 gün içerisinde başlayacak inşallah. Güney Çevre  Yolunu Menderes bulvarına bağlantı noktasına imar edeceğiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi