RİZE HAKKINDA HER ŞEY. RİZE ARŞİVİ DİJİTALE AKTARILIYOR

Kültür 01.12.2020 - 10:12, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3141+ kez okundu.
 

RİZE HAKKINDA HER ŞEY. RİZE ARŞİVİ DİJİTALE AKTARILIYOR

Rize İhtisas Kütüphanesinde Rize arşiv bilgileri Recep Koyuncu tarafından dijitale hazırlanıyor.    Rize arşivi hakkında sağlıklı bilgi edinme ve araştırma bakımından daha hızlı erişim olması için bu kitaplar belgeler Araştırmacı-Yazar Recep Koyuncu tarafından taranarak dijital ortama hazırlanıyor. Rize tarih ve kültürü hakkında kütüphanede binlerce materyal bulunduğunu söyleyen araştırmacı Yazar Recep Koyuncu ’burada kültürümüze katkıda bulunuyoruz. Kütüphanede birçok kitap, dergi, fotoğraf gibi herkesin anlayıp faydalanacağı ve bilhassa akademik çalışma yapan öğrenci ve öğretim üyelerine yönelik araştırmalara konu olacak bilgilere daha hızlı erişim olması için dijital çalışmaya başladım.                                            Rize hakkında her şey    Tarih bir şehrin, bir  ülkenin tapusudur. Tarihini bilmeyen toplumlar milletler yok olmaya mahkûm olur. Bizler Rize’mizin tarihini kültürünü en güzel ve doğru şekilde herkes faydalansın diye dijital ortama yükleyerek hizmete sunmak istiyorum, bu süreçte çalışmam bunun üzerinedir ’dedi.

Rize İhtisas Kütüphanesinde Rize arşiv bilgileri Recep Koyuncu tarafından dijitale hazırlanıyor.

  
Rize arşivi hakkında sağlıklı bilgi edinme ve araştırma bakımından daha hızlı erişim olması için bu kitaplar belgeler Araştırmacı-Yazar Recep Koyuncu tarafından taranarak dijital ortama hazırlanıyor. Rize tarih ve kültürü hakkında kütüphanede binlerce materyal bulunduğunu söyleyen araştırmacı Yazar Recep Koyuncu ’burada kültürümüze katkıda bulunuyoruz. Kütüphanede birçok kitap, dergi, fotoğraf gibi herkesin anlayıp faydalanacağı ve bilhassa akademik çalışma yapan öğrenci ve öğretim üyelerine yönelik araştırmalara konu olacak bilgilere daha hızlı erişim olması için dijital çalışmaya başladım.

                                          
Rize hakkında her şey

  
Tarih bir şehrin, bir  ülkenin tapusudur. Tarihini bilmeyen toplumlar milletler yok olmaya mahkûm olur. Bizler Rize’mizin tarihini kültürünü en güzel ve doğru şekilde herkes faydalansın diye dijital ortama yükleyerek hizmete sunmak istiyorum, bu süreçte çalışmam bunun üzerinedir ’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi