RİZE HAVALİMANI İNŞAATINDA KAZA

Rize 27.01.2021 - 14:07, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2280+ kez okundu.
 

RİZE HAVALİMANI İNŞAATINDA KAZA

Rize'de  Havalimanı inşaatında kaza: 2 yaralı Pazar İlçesinde yapımı devam eden Havalimanı inşaatına taş taşıyan iki kamyonunun kafa kafaya çarpıştığı kazada sürücüler ağır yaralandı. Pazar ilçesi Subaşı köyünde Rize  Havalimanı inşaatına taş taşıyan Fatih Karabiber yönetimindeki 06 BUB 977 plakalı kamyon ile karşı yönden gelen Mevlüt Döne idaresindeki 06 CCM 215 plakalı kamyon çarpıştı. Kazada yaralanan her iki sürücü de ambulansla Recep Tayyip Erdoğan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.      

Rize'de  Havalimanı inşaatında kaza: 2 yaralı


Pazar İlçesinde yapımı devam eden Havalimanı inşaatına taş taşıyan iki kamyonunun kafa kafaya çarpıştığı kazada sürücüler ağır yaralandı.


Pazar ilçesi Subaşı köyünde Rize  Havalimanı inşaatına taş taşıyan Fatih Karabiber yönetimindeki 06 BUB 977 plakalı kamyon ile karşı yönden gelen Mevlüt Döne idaresindeki 06 CCM 215 plakalı kamyon çarpıştı.


Kazada yaralanan her iki sürücü de ambulansla Recep Tayyip Erdoğan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi