RİZE İL BAŞKANI AÇIKLADI. KANUN TEKLİFİ VERECEĞİZ

Rize 28.01.2022 - 09:56, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3321+ kez okundu.
 

RİZE İL BAŞKANI AÇIKLADI. KANUN TEKLİFİ VERECEĞİZ

Salarha vadisinin ilçe olması için kanun teklifi ! Memleket partisi Rize il başkanı Muhittin Bayrak yaptığı yazılı açıklamada salarha vadisinin ilçe olması gerektiğini söyledi. Salarha vadisi dağlık Rize coğrafyasının tersine düz alanları olması nedeniyle farklı ve önemli bir yerleşim yeridir. Başta çay olmak üzere birçok sebze ve meyve yetiştiriciği yapılan salarha vadisinde ayrıca hastalıklara iyi geldiği bilinen kestane balı üretimi ve büyük baş hayvancılık yapılmaktadır. Vadi de bulunan meşhur andon ılıca suyu turizme oldukça katkı sağlamaktadır. Salarha vadisi toplamda 47 mahalle ve köyden oluşur ve 35 bin nüfusa  yaklaşık 26 bin seçmen sayısına sahiptir. Birçok ilçeden büyük salarha vadisinde yaşayan hemşerilerimin içi rahat olsun.Önümüzdeki günlerde salarha vadisinin ilçe olabilmesi için kanun teklifini hazırlayıp TBMM sunulmak üzere partimizin millet vekili mehmetali çelebi beye gönderecegim. Hayırlı olsun.

Salarha vadisinin ilçe olması için kanun teklifi !


Memleket partisi Rize il başkanı Muhittin Bayrak yaptığı yazılı açıklamada salarha vadisinin ilçe olması gerektiğini söyledi.


Salarha vadisi dağlık Rize coğrafyasının tersine düz alanları olması nedeniyle farklı ve önemli bir yerleşim yeridir. Başta çay olmak üzere birçok sebze ve meyve yetiştiriciği yapılan salarha vadisinde ayrıca hastalıklara iyi geldiği bilinen kestane balı üretimi ve büyük baş hayvancılık yapılmaktadır. Vadi de bulunan meşhur andon ılıca suyu turizme oldukça katkı sağlamaktadır.


Salarha vadisi toplamda 47 mahalle ve köyden oluşur ve 35 bin nüfusa  yaklaşık 26 bin seçmen sayısına sahiptir.


Birçok ilçeden büyük salarha vadisinde yaşayan hemşerilerimin içi rahat olsun.Önümüzdeki günlerde salarha vadisinin ilçe olabilmesi için kanun teklifini hazırlayıp TBMM sunulmak üzere partimizin millet vekili mehmetali çelebi beye gönderecegim.
Hayırlı olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi