RİZE İL BAŞKANI ALİM’DEN TEŞEKKÜR

Siyaset 15.05.2022 - 12:21, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1953+ kez okundu.
 

RİZE İL BAŞKANI ALİM’DEN TEŞEKKÜR

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim Rize Artvin Havalimanı açılışına yoğun katılım sağlayan hemşehrilerine teşekkür etti. İl Başkanı Alim Rize’mizi bölgemizin çekim merkezi yapacak; Rize – Artvin havalimanımızı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanımız İlham Aliyev,MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,BBP Başkanı Mustafa Destici’nin teşrifleriyle hamdolsun büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Görsel bir şölenle gerçekleştirdiğimiz muhteşem açılışımızda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı hemşehrilerimiz 70 bin kişilik dev bir katılımla büyük bir teveccühle  babaocağında bağrına bastı. Cumhurbaşkanımızın Rize’mize kazandırmış olduğu mega projelerden Havalimanımızın açılışında halkımızın göstermiş olduğu yoğun katılım, coşku ve heyecan için tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum.Hep ifade ettiğimiz gibi biz birlikte güçlüyüz,birlikte çok güzel bir aileyiz. Rize her zamanki gibi gerekeni yaptı ve babaocağında liderimize çok büyük bir teveccühle  güzel bir karşılama yaşattı. Genciyle yaşlısıyla, çocuğuyla bu tarihi ana tanıklık eden bütün hemşehrilerime müteşekkirim.Bu devasa yatırımların ilimize kazandırılmasında en büyük etken bu birlikten kaynaklanmaktadır. Hamdolsun Rize’de Rize Artvin Havalimanında tarih yazdı. Havalimanında icra ettiğimiz açılış programımızda çok yüksek bir coşku ve teveccühün gösterilmiş olması, başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere hepimizi ziyadesiyle mutlu etmiştir” dedi.

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim Rize Artvin Havalimanı açılışına yoğun katılım sağlayan hemşehrilerine teşekkür etti.


İl Başkanı Alim Rize’mizi bölgemizin çekim merkezi yapacak; Rize – Artvin havalimanımızı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanımız İlham Aliyev,MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,BBP Başkanı Mustafa Destici’nin teşrifleriyle hamdolsun büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Görsel bir şölenle gerçekleştirdiğimiz muhteşem açılışımızda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı hemşehrilerimiz 70 bin kişilik dev bir katılımla büyük bir teveccühle  babaocağında bağrına bastı. Cumhurbaşkanımızın Rize’mize kazandırmış olduğu mega projelerden Havalimanımızın açılışında halkımızın göstermiş olduğu yoğun katılım, coşku ve heyecan için tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum.Hep ifade ettiğimiz gibi biz birlikte güçlüyüz,birlikte çok güzel bir aileyiz. Rize her zamanki gibi gerekeni yaptı ve babaocağında liderimize çok büyük bir teveccühle  güzel bir karşılama yaşattı. Genciyle yaşlısıyla, çocuğuyla bu tarihi ana tanıklık eden bütün hemşehrilerime müteşekkirim.Bu devasa yatırımların ilimize kazandırılmasında en büyük etken bu birlikten kaynaklanmaktadır. Hamdolsun Rize’de Rize Artvin Havalimanında tarih yazdı. Havalimanında icra ettiğimiz açılış programımızda çok yüksek bir coşku ve teveccühün gösterilmiş olması, başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere hepimizi ziyadesiyle mutlu etmiştir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi