RİZE İL BAŞKANI SAHAYA İNDİ

Siyaset 08.09.2022 - 11:48, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1710+ kez okundu.
 

RİZE İL BAŞKANI SAHAYA İNDİ

DEVA Partisi Rize İl Başkanı Muhammet Avcı, beraberindeki partililerle birlikte Rize'deki eczanelere "Sağlıkta Atılım Eylem Planı" kitapçıklarından hediye etti. Biliyorsunuz ki DEVA Partisi 21 farklı alanda 90 ve 360 günlük eylem planları hazırlıyor. Bu eylem planlarında her alanda ayrıntılı bir şekilde çözüm önerileri ortaya konuluyor. 11. Eylem Planı olarak hazırlanan Sağlıkta Atılım Eylem Planınında "Herkes İçin Erişilebilir Ve Adil Sağlık Hizmeti" başlığı vurgulanıyor. Sağlık hizmetini en temel haklardan birisi olarak görüyoruz. Sağlık şemsiyesinin tüm vatandaşlarımızı kapsayacak şekilde dizayn edilmesi ve erişilebilir olması gerektiğini düşünüyoruz. Sağlıkta beyin göçünü engellenmelidir. Sağlık çalışanlarımızın güven ve refah içinde ülkelerinde yaşayabilmeri için gerekli şartları sağlayacağız. Koca koca şehir hastaneleri yapıp içinde doktor ve diğer sağlık çalışanlarının ya hiç ya da yetersiz bir şekilde bulunmasına gönlümüz razı değildir. Özellikle Rize'mizde bunun eksikliğini çok belirgin bir şekile çekiyoruz. Muayene sırası almakta çekilen zorlukları biliyoruz. SGK'nın ödeme listesinden çıkarttığı ilaçların, katbekat pahalanan tıbbi cihazların farkındayız. Bunların hepsi vatandaşlarımızın hem eksik sağlık hizmeti almasına hem de cebinin yanmasına sebeb oluyor. DEVA Partisi iktidarından bunları çözüme kavuşturacağız. Rize'nin DEVA'sı hazır, Türkiye'nin DEVA'sı hazır ve biz hazırız!

DEVA Partisi Rize İl Başkanı Muhammet Avcı, beraberindeki partililerle birlikte Rize'deki eczanelere "Sağlıkta Atılım Eylem Planı" kitapçıklarından hediye etti.


Biliyorsunuz ki DEVA Partisi 21 farklı alanda 90 ve 360 günlük eylem planları hazırlıyor. Bu eylem planlarında her alanda ayrıntılı bir şekilde çözüm önerileri ortaya konuluyor. 11. Eylem Planı olarak hazırlanan Sağlıkta Atılım Eylem Planınında "Herkes İçin Erişilebilir Ve Adil Sağlık Hizmeti" başlığı vurgulanıyor.


Sağlık hizmetini en temel haklardan birisi olarak görüyoruz. Sağlık şemsiyesinin tüm vatandaşlarımızı kapsayacak şekilde dizayn edilmesi ve erişilebilir olması gerektiğini düşünüyoruz.


Sağlıkta beyin göçünü engellenmelidir. Sağlık çalışanlarımızın güven ve refah içinde ülkelerinde yaşayabilmeri için gerekli şartları sağlayacağız.


Koca koca şehir hastaneleri yapıp içinde doktor ve diğer sağlık çalışanlarının ya hiç ya da yetersiz bir şekilde bulunmasına gönlümüz razı değildir. Özellikle Rize'mizde bunun eksikliğini çok belirgin bir şekile çekiyoruz. Muayene sırası almakta çekilen zorlukları biliyoruz. SGK'nın ödeme listesinden çıkarttığı ilaçların, katbekat pahalanan tıbbi cihazların farkındayız. Bunların hepsi vatandaşlarımızın hem eksik sağlık hizmeti almasına hem de cebinin yanmasına sebeb oluyor.


DEVA Partisi iktidarından bunları çözüme kavuşturacağız. Rize'nin DEVA'sı hazır, Türkiye'nin DEVA'sı hazır ve biz hazırız!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi