RİZE İL BAŞKANI TEPKİLİ... CUMHURİYETLE UĞRAŞMAYIN

Siyaset 14.12.2021 - 15:58, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2567+ kez okundu.
 

RİZE İL BAŞKANI TEPKİLİ... CUMHURİYETLE UĞRAŞMAYIN

AKP li yetkililerin ve iktidara yakın bürokratların son günlerde yaptıkları açıklamalarda özellikle Cumhuriyet dönemi diye başlamaları 20 yıllık AKP iktidarında yaptıkları işlerle ilgili cumhuriyet dönemini kıyaslamalarına Doğru Parti Rize İl Başkanı Eyüp Demir yaptığı açıklama ile tepki gösterdi.      Konu ilgili yazılı bir açıklama yapan Doğru Parti Rize İl Başkanı Eyüp Demir ‘’iktidar olmak sadece kendi cebini doldurmak değildir milletin beklentilerini karşılamak ve gerekli yatırmaları yapmak elbette ki iktidarın asli görevidir. AKP’den önceki iktidarlar da imkanlar ölçüsünde hem ilimizde hem bölgemizde ve hem de ülkemizde gerekli yatırımları yapmıştır, Rize’deki yetkililer her defasında Cumhuriyet dönemine atıf yaparak Cumhuriyet döneminden fazla yatırım yaptık diyerek Cumhuriyet dönemini yok saymak veya hafife almak gibi bir yanlışın içindeler, buradan sormak lazım sizler köyünüzde ki yola asfalt dökmüş olabilirsiniz ama o yolu oraya getiren bir iktidar vardı sadece yol olsa köyünde okul vardı, sağlık ocağı vardı ve en önemlisi Ambarlık, Salarha, Kalecik, Pazarköy ve diğer köylerde ki o fabrika bacasını görmez misiniz ilimizde ki fabrika bacaları size bir şey hatırlatmıyorsa ben söyleyeyim işte o bacalar Cumhuriyet rejiminin eserleridir. Siz yok saysanız bile Rize halkı bunları görüyor’’dedi

AKP li yetkililerin ve iktidara yakın bürokratların son günlerde yaptıkları açıklamalarda özellikle Cumhuriyet dönemi diye başlamaları 20 yıllık AKP iktidarında yaptıkları işlerle ilgili cumhuriyet dönemini kıyaslamalarına Doğru Parti Rize İl Başkanı Eyüp Demir yaptığı açıklama ile tepki gösterdi.

    
Konu ilgili yazılı bir açıklama yapan Doğru Parti Rize İl Başkanı Eyüp Demir ‘’iktidar olmak sadece kendi cebini doldurmak değildir milletin beklentilerini karşılamak ve gerekli yatırmaları yapmak elbette ki iktidarın asli görevidir. AKP’den önceki iktidarlar da imkanlar ölçüsünde hem ilimizde hem bölgemizde ve hem de ülkemizde gerekli yatırımları yapmıştır, Rize’deki yetkililer her defasında Cumhuriyet dönemine atıf yaparak Cumhuriyet döneminden fazla yatırım yaptık diyerek Cumhuriyet dönemini yok saymak veya hafife almak gibi bir yanlışın içindeler, buradan sormak lazım sizler köyünüzde ki yola asfalt dökmüş olabilirsiniz ama o yolu oraya getiren bir iktidar vardı sadece yol olsa köyünde okul vardı, sağlık ocağı vardı ve en önemlisi Ambarlık, Salarha, Kalecik, Pazarköy ve diğer köylerde ki o fabrika bacasını görmez misiniz ilimizde ki fabrika bacaları size bir şey hatırlatmıyorsa ben söyleyeyim işte o bacalar Cumhuriyet rejiminin eserleridir. Siz yok saysanız bile Rize halkı bunları görüyor’’dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi