RİZE İL BAŞKANINDAN DESTEK AÇIKLAMALARI

Siyaset 01.10.2020 - 14:08, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2638+ kez okundu.
 

RİZE İL BAŞKANINDAN DESTEK AÇIKLAMALARI

Rize Anavatan Partisi Yeni Havalimanının İsiminin Ahmet Mesut Yılmaz Verilmeli Konu hakkında konuşan il başkanı Ceyhun Yılmaz şöyle dedi '' Eski Genel Başkanımız ve Başbakanımız Rizemizin öz evladı Sayın Mesut Yılmaz'ın Rize'ye olan bağlılığı ve Rize'ye yaptığı hizmetler inkar edilemez. Siyasi hayatı boyunca sadece Rize'den milletvekili adayı olması bile Rizeye bağlılığının en büyük göstergesidir.  Memleketimize sayısız hizmetleri olan hemşerimiz Sayın Mesut Yılmaz'ın isminin yaşatılması ve gelecek nesillerin de kendisini yad edebilmesi için Yeni yapılan Havalimanına kendisinin isminin verilmesi büyük önem taşımaktadır. ayrıca hemşerilerimizden Mesut beyin isminin verilmesini istemekte olan büyük bir kesim var. Mesut bey yıllarca hemşerilerine hizmet etmiş,Rize ve Rizeliyi gönülden sevmiş bir siyasetçidir, bu vesile ile eski genel başkanımızın isminin havaalanımıza verilmesi için il teşkilatı olarak elimizden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğumuzu belirtiriz dedi. İl Başkanı Yılmaz'dan   Azerbaycan'a da destek mesajı Rize Anavatan Partisi Rize İl Başkanı Ceyhun Yılmaz Azerbaycan'ın haklı mücadelesine destek verdiklerini dile getirdi. konuşmasında '' Azerbaycan kendi mill sınırları içerisinde ki işgal kuvvetlerine karşı haklı bir mücadele vermektedir. bu mücadeleye Türkiye Cumhuriyeti devleti ve Türk halkı olarak Azerbaycan da ki kardeşlerimize destek vermemiz kaçınılmazdır.  Ermenistan sınırlarını çok aşmış ve artık diplomasiyle bu işin çözülmesini imkansız hale getirmiştir, Azerbaycan'a sahada çözümden başka şans bırakmamıştır. Bu haklı mücadelede Anavatan Partisi Rize İl başkanlığı olarak Azeri Kardeşlerimizin yanındayız'' Dedi

Rize Anavatan Partisi Yeni Havalimanının İsiminin Ahmet Mesut Yılmaz Verilmeli


Konu hakkında konuşan il başkanı Ceyhun Yılmaz şöyle dedi '' Eski Genel Başkanımız ve Başbakanımız Rizemizin öz evladı Sayın Mesut Yılmaz'ın Rize'ye olan bağlılığı ve Rize'ye yaptığı hizmetler inkar edilemez. Siyasi hayatı boyunca sadece Rize'den milletvekili adayı olması bile Rizeye bağlılığının en büyük göstergesidir. 


Memleketimize sayısız hizmetleri olan hemşerimiz Sayın Mesut Yılmaz'ın isminin yaşatılması ve gelecek nesillerin de kendisini yad edebilmesi için Yeni yapılan Havalimanına kendisinin isminin verilmesi büyük önem taşımaktadır. ayrıca hemşerilerimizden Mesut beyin isminin verilmesini istemekte olan büyük bir kesim var.


Mesut bey yıllarca hemşerilerine hizmet etmiş,Rize ve Rizeliyi gönülden sevmiş bir siyasetçidir, bu vesile ile eski genel başkanımızın isminin havaalanımıza verilmesi için il teşkilatı olarak elimizden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğumuzu belirtiriz dedi.


İl Başkanı Yılmaz'dan   Azerbaycan'a da destek mesajı


Rize Anavatan Partisi Rize İl Başkanı Ceyhun Yılmaz Azerbaycan'ın haklı mücadelesine destek verdiklerini dile getirdi. konuşmasında '' Azerbaycan kendi mill sınırları içerisinde ki işgal kuvvetlerine karşı haklı bir mücadele vermektedir. bu mücadeleye Türkiye Cumhuriyeti devleti ve Türk halkı olarak Azerbaycan da ki kardeşlerimize destek vermemiz kaçınılmazdır. 


Ermenistan sınırlarını çok aşmış ve artık diplomasiyle bu işin çözülmesini imkansız hale getirmiştir, Azerbaycan'a sahada çözümden başka şans bırakmamıştır.


Bu haklı mücadelede Anavatan Partisi Rize İl başkanlığı olarak Azeri Kardeşlerimizin yanındayız'' Dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi