RİZE İL BAŞKANINDAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

01.05.2022 - 12:31, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2821+ kez okundu.
 

RİZE İL BAŞKANINDAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. İl Başkanı Alim mesajında şu ifadelere yer verdi “Birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, kardeşlik ve dostluk hislerini en üst düzeyde paylaştığımız, manevi zenginliklerle dolu Ramazan ayının manevi iklimini yaşayarak, milletçe  bayrama ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bizleri bayrama ulaştıran Rabbimize sonsuz hamd ü senalar olsun. Başı rahmet,ortası mağfiret, sonu ise cehennemden  kurtuluş olan on bir ayın sultanı mübarek  Ramazan ayının ilahi esintilerinin tüm hayatımızda devam etmesini dilerim. Bayramlar birbirimize gönlümüzü açma, sevincimizi paylaşma günleridir. Kardeşliğimizi pekiştirme, yüreklerimizi birleştirme günleridir. Bayramlarımızın, millî ve dinî duygularımızın inançlarımızın pekişmesi, taze ve canlı tutmasının yanında, toplumun birlik ve beraberliğini sağlamada ve bunun bireylerin bilincinde yer etmesinde de büyük önemi vardır. Bu vesileyle, idrak ettiğimiz Ramazan Bayramını fırsat bilerek, milletçe kardeşliğimizi pekiştirip, dargınlıkları ve kırgınlıkları aşıp birbirimizi kucaklamalı, huzur içerisinde yaşamaya özen göstermeli, sergilediğimiz bu birlik ve beraberliğimizi her zaman göstermeliyiz. Ramazan ayı boyunca göstermiş olduğumuz bu dayanışma yardımlaşma ve kaynaşma duygularının artarak devam etmesini temenni ederim Bu duygu ve düşüncelerle başta hemşehrilerimiz olmak üzere aziz milletimizin ve İslam Âleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Bayramımız birlik, beraberlik ve kardeşliğimize, İslam coğrafyasının huzur ve selametine, vesile olsun inşallah” dedi.

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.


İl Başkanı Alim mesajında şu ifadelere yer verdi “Birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, kardeşlik ve dostluk hislerini en üst düzeyde paylaştığımız, manevi zenginliklerle dolu Ramazan ayının manevi iklimini yaşayarak, milletçe  bayrama ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bizleri bayrama ulaştıran Rabbimize sonsuz hamd ü senalar olsun. Başı rahmet,ortası mağfiret, sonu ise cehennemden  kurtuluş olan on bir ayın sultanı mübarek  Ramazan ayının ilahi esintilerinin tüm hayatımızda devam etmesini dilerim. Bayramlar birbirimize gönlümüzü açma, sevincimizi paylaşma günleridir. Kardeşliğimizi pekiştirme, yüreklerimizi birleştirme günleridir. Bayramlarımızın, millî ve dinî duygularımızın inançlarımızın pekişmesi, taze ve canlı tutmasının yanında, toplumun birlik ve beraberliğini sağlamada ve bunun bireylerin bilincinde yer etmesinde de büyük önemi vardır. Bu vesileyle, idrak ettiğimiz Ramazan Bayramını fırsat bilerek, milletçe kardeşliğimizi pekiştirip, dargınlıkları ve kırgınlıkları aşıp birbirimizi kucaklamalı, huzur içerisinde yaşamaya özen göstermeli, sergilediğimiz bu birlik ve beraberliğimizi her zaman göstermeliyiz. Ramazan ayı boyunca göstermiş olduğumuz bu dayanışma yardımlaşma ve kaynaşma duygularının artarak devam etmesini temenni ederim


Bu duygu ve düşüncelerle başta hemşehrilerimiz olmak üzere aziz milletimizin ve İslam Âleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Bayramımız birlik, beraberlik ve kardeşliğimize, İslam coğrafyasının huzur ve selametine, vesile olsun inşallah” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi