RİZE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜ GÖREVE DAVET EDİYORUZ

Sendika 15.08.2022 - 16:59, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3401+ kez okundu.
 

RİZE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜ GÖREVE DAVET EDİYORUZ

RİZE İL MERKEZİNDE PROMOSYON PROTOKOLÜ FES EDİLMELİDİR   Rize İl Merkezinde Eğitim Çalışanlarının promosyon protokolü revize edilerek güncellenmesi gerektiği hususunu hem il milli eğitim müdürlüğüne hem de ilgili bankaya resmi başvuru yaparak bildirmiştir. İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ilgili bankanın olumsuz cevap verdiği bilgisine ulaştık. Bu durumda yapılması gereken nedir? Maaşlar protokol yapıldıktan sonra olağanüstü şartlar gereği 73 civarında artmıştır. Buda bankaya girecek para miktarının afaki arttığı, kârının yükseldiği anlamına gelir. Çalışanlara hak ettiği pay verilmelidir. Vermeyi reddettiklerine göre, 1-Başka bankalarla görüşmeler yapılıp, gerekirse kalan promosyon miktarı ki bu yaklaşık 3000 Lira civarıdır , yeni anlaşılan banka bunu şuandaki bankaya öder, üzerinide çalışanlara öder. 2-Yeni promosyon anlaşması yaklaşık 2 maaş tutarı olan 22 bin liranın altında olmamalıdır. 3-Bu konuda İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve yetkili sendika gereğini yapmalıdır.  4-Türk Eğitim Sen sürece her zaman taraf olarak  müdahil olacaktır.  Protokolde imza yetkisi olan Resmi yetkililer ve Yetkili Sendika,'' Biz yapamıyoruz , buyrun siz yapın.'' diyorlarsa eğitim çalışanlarının menfaati için elimizi değil gövdemizi taşın altına koymaya hazırız. 5-Taleplerimiz karşılık bulmaz ise sendikal  gücümüzü kullanıp eylül ayı itibariyle eylem ve etkinliklerimize başlayacağımızın bilinmesini isteriz.   Murat KÖSEOĞLU Türk Eğitim Sen Rize Şube Başkanı

RİZE İL MERKEZİNDE PROMOSYON PROTOKOLÜ FES EDİLMELİDİR

 

Rize İl Merkezinde Eğitim Çalışanlarının promosyon protokolü revize edilerek güncellenmesi gerektiği hususunu hem il milli eğitim müdürlüğüne hem de ilgili bankaya resmi başvuru yaparak bildirmiştir. İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ilgili bankanın olumsuz cevap verdiği bilgisine ulaştık. Bu durumda yapılması gereken nedir?


Maaşlar protokol yapıldıktan sonra olağanüstü şartlar gereği 73 civarında artmıştır. Buda bankaya girecek para miktarının afaki arttığı, kârının yükseldiği anlamına gelir. Çalışanlara hak ettiği pay verilmelidir. Vermeyi reddettiklerine göre,


1-Başka bankalarla görüşmeler yapılıp, gerekirse kalan promosyon miktarı ki bu yaklaşık 3000 Lira civarıdır , yeni anlaşılan banka bunu şuandaki bankaya öder, üzerinide çalışanlara öder.
2-Yeni promosyon anlaşması yaklaşık 2 maaş tutarı olan 22 bin liranın altında olmamalıdır.
3-Bu konuda İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve yetkili sendika gereğini yapmalıdır. 
4-Türk Eğitim Sen sürece her zaman taraf olarak  müdahil olacaktır.  Protokolde imza yetkisi olan Resmi yetkililer ve Yetkili Sendika,'' Biz yapamıyoruz , buyrun siz yapın.'' diyorlarsa eğitim çalışanlarının menfaati için elimizi değil gövdemizi taşın altına koymaya hazırız.
5-Taleplerimiz karşılık bulmaz ise sendikal  gücümüzü kullanıp eylül ayı itibariyle eylem ve etkinliklerimize başlayacağımızın bilinmesini isteriz.

 

Murat KÖSEOĞLU
Türk Eğitim Sen Rize Şube Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi