RİZE'DE ŞOK. GÖREVDEN ALINDILAR.

Eğitim 20.01.2021 - 19:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3174+ kez okundu.
 

RİZE'DE ŞOK. GÖREVDEN ALINDILAR.

Rize İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Çayelili eğitimci Salih Yelkenci ve Güneysulu eğitimci Mustafa Kalender görevden alındı .   Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğünde  Yardımcıları olarak görev yapan Salih Yelkenci'nin yerine Sinop Boyabat Dumlupınar İlkokulu Müdürü Ahmet Gürbüz, Mustafa Kalender'in yerine ise Rize Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yapan Ardeşenli eğitimci Mehmet Kibaroğlu'nun atandı;   Yelkenci ve Kalender'in ise Rize Milli Eğitim Müdürlüğü emrine  Araştırmacı olarak görevlendirildi Yıllarca Eğitim Bir Sen  Rize ve Çayeli yönetimlerinde görev alan ve Sendika aidiyetleri üst düzeyde olan her iki eğitimcinin de görevden alınması Rize eğitim camiasında  sürpriz bir  karar olarak yorumlandı.

Rize İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Çayelili eğitimci Salih Yelkenci ve Güneysulu eğitimci Mustafa Kalender görevden alındı .

 

Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğünde  Yardımcıları olarak görev yapan Salih Yelkenci'nin yerine Sinop Boyabat Dumlupınar İlkokulu Müdürü Ahmet Gürbüz, Mustafa Kalender'in yerine ise Rize Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yapan Ardeşenli eğitimci Mehmet Kibaroğlu'nun atandı;

 

Yelkenci ve Kalender'in ise Rize Milli Eğitim Müdürlüğü emrine  Araştırmacı olarak görevlendirildi


Yıllarca Eğitim Bir Sen  Rize ve Çayeli yönetimlerinde görev alan ve Sendika aidiyetleri üst düzeyde olan her iki eğitimcinin de görevden alınması Rize eğitim camiasında  sürpriz bir  karar olarak yorumlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi