RİZE'Lİ ANTRENÖRDEN BÜYÜK BAŞARI

Spor 09.06.2022 - 00:19, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3772+ kez okundu.
 

RİZE'Lİ ANTRENÖRDEN BÜYÜK BAŞARI

RİZE'Lİ  ANTRENÖRDEN BÜYÜK BAŞARI 08-20 Mayıs Tarihlerinde İstanbulda yapılan Bayanlar Dünya Şampiyonasında Rizeli Boks Antrenörü Cihan Başaran Rüzgarı Esti.. Başaran Türkiye için rekorlar şampiyonasında sporcularının ardında ki Rize 'li antrenör olarak  adından söz ettirdi. Olimpiyat Şampiyonu Boksör Busenaz Sürmenelinin Antrenörlüğünü Yapan Cihan Başaran 66 Kğ da Busenaz Sürmeneli , Buse Naz Çakıroğlu, Şennur Demir, Ayşe Çağırır,Hatice Akbaş ile Dünya Şampiyonluğu Sevinci Yaşadı Aynı Zamanda Şampiyonanın en iyi boksörü seçilen Busenaz Sürmeneli'yle Beraber Türk Boks Tarihinde Görülmemiş rekora imza atarak Beş Altın iki Bronz madalya kazanarak Takım Halindede Dünya 1. Olan Türk Milli Takımının Başında Bir Rizeli Cihan Başaran daha önce de ulusal müsabakalarda bir çok başarı elde etmişti.  

RİZE'Lİ  ANTRENÖRDEN BÜYÜK BAŞARI


08-20 Mayıs Tarihlerinde İstanbulda yapılan Bayanlar Dünya Şampiyonasında Rizeli Boks Antrenörü Cihan Başaran Rüzgarı Esti..


Başaran Türkiye için rekorlar şampiyonasında sporcularının ardında ki Rize 'li antrenör olarak  adından söz ettirdi.


Olimpiyat Şampiyonu Boksör Busenaz Sürmenelinin Antrenörlüğünü Yapan Cihan Başaran 66 Kğ da Busenaz Sürmeneli , Buse Naz Çakıroğlu, Şennur Demir, Ayşe Çağırır,Hatice Akbaş ile Dünya Şampiyonluğu Sevinci Yaşadı


Aynı Zamanda Şampiyonanın en iyi boksörü seçilen Busenaz Sürmeneli'yle Beraber Türk Boks Tarihinde Görülmemiş rekora imza atarak Beş Altın iki Bronz madalya kazanarak Takım Halindede Dünya 1. Olan Türk Milli Takımının Başında Bir Rizeli Cihan Başaran daha önce de ulusal müsabakalarda bir çok başarı elde etmişti.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi