RİZE MERKEZ İLÇE BAŞKANILIĞINA ATANDI

Siyaset 01.07.2022 - 09:11, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1838+ kez okundu.
 

RİZE MERKEZ İLÇE BAŞKANILIĞINA ATANDI

DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanlığında Bayrak Değişimi Deva Partisi Merkez İlçe Başkanlığı görevini yapan Muhammet Avcı’nın İl Başkanlığı görevine atanması sebebiyle DEVA Partisi Rize Merkez İlçe Başkanlığı’na beklenen atama gerçekleşti. Parti içi istişareler neticesinde Merkez İlçe Başkanlığına Tuğrul KOÇ atandı.  Atamayla ilgili açıklamalarda bulunan DEVA Partisi İl  Başkanı Muhammet AVCI  “Deva Partisi Rize teşkilatı olarak genç, dinamik ve nitelikli bir ekibiz. Uzun yıllar rize siyasetinde söz sahibi olabilecek bir ekibimiz var. Şehrimizin ve ülkemizin sorunlarının çözümünde söz sahibi olmak isteyen herkesi partimize bekliyoruz “ dedi.   Tuğrul KOÇ kimdir? 24 Mart 1991 Yılında Rize'de doğdu. İlk orta ve Lise öğrenimini Rize'de tamamlayan Koç ,2013 yılında Odü İktisat Bölümünden mezun olmuştur.  2013-2015 yıllarında Özel Bir Bankada Yönetmen Yardımcısı Pozisyonunda Görev almıştır. Girişimci bir ruha sahip olan Koç  2015 yılından itibaren Sigortacılık Sektöründe Faaliyet Göstermeye başlamıştır. 2019-2021 yıllarında Gençmüsiad yönetım kurulunda görev almış yaş haddini tamamlaması sebebi ile ayrılmıştır. Gençaskon yönetım kurulunda aktif görev almaya devam etmektedir.

DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanlığında Bayrak Değişimi


Deva Partisi Merkez İlçe Başkanlığı görevini yapan Muhammet Avcı’nın İl Başkanlığı görevine atanması sebebiyle DEVA Partisi Rize Merkez İlçe Başkanlığı’na beklenen atama gerçekleşti.


Parti içi istişareler neticesinde Merkez İlçe Başkanlığına Tuğrul KOÇ atandı. 


Atamayla ilgili açıklamalarda bulunan DEVA Partisi İl  Başkanı Muhammet AVCI  “Deva Partisi Rize teşkilatı olarak genç, dinamik ve nitelikli bir ekibiz. Uzun yıllar rize siyasetinde söz sahibi olabilecek bir ekibimiz var. Şehrimizin ve ülkemizin sorunlarının çözümünde söz sahibi olmak isteyen herkesi partimize bekliyoruz “ dedi.
 

Tuğrul KOÇ kimdir?


24 Mart 1991 Yılında Rize'de doğdu.

İlk orta ve Lise öğrenimini Rize'de tamamlayan Koç ,2013 yılında Odü İktisat Bölümünden mezun olmuştur. 

2013-2015 yıllarında Özel Bir Bankada Yönetmen Yardımcısı Pozisyonunda Görev almıştır.

Girişimci bir ruha sahip olan Koç  2015 yılından itibaren Sigortacılık Sektöründe Faaliyet Göstermeye başlamıştır. 2019-2021 yıllarında Gençmüsiad yönetım kurulunda görev almış yaş haddini tamamlaması sebebi ile ayrılmıştır.

Gençaskon yönetım kurulunda aktif görev almaya devam etmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi