RİZE MODERN BİR MAHALLEYE KAVUŞUYOR

Rize 13.10.2021 - 09:35, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2462+ kez okundu.
 

RİZE MODERN BİR MAHALLEYE KAVUŞUYOR

Rize  Merkez Piriçelebi Mahallesinde güzel çalışmalar oluyor. Muhtar Hacı Ali Güney modern bir mahalle için çalışmalarımız devam ediyor dedi.     Piriçelebi Mahallesindeki çalışmalarıyla dikkat çeken başarılı Muhtarı Hacı Ali Güney çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada’ ’Mahallemizin Harem Sokağı Altyapı ve üstyapı Çalışmaları Yaya kaldırım, Korkuluklar yapılarak tamamlandı.  Bizlere desteklerini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Sayın Rahmi Metin Bey olmak üzere Başkan Yardımcısı Sayın Muhittin Aydın Bilsel, Fen işleri Müdürü Naci Haciosmanoğlu, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Bünyamin Nalkıran ile sahada çalışan bütün personele Mahallem ve Harem Sokak sakinleri adına teşekkür ediyorum. Modern ve yaşanılır bir Mahalle için her gün çalışıyoruz. Belediyemizin bütün çalışmalarda çok büyük desteğini görüyoruz, mahalleme hayırlı olsun’ dedi.

Rize  Merkez Piriçelebi Mahallesinde güzel çalışmalar oluyor. Muhtar Hacı Ali Güney modern bir mahalle için çalışmalarımız devam ediyor dedi.

   
Piriçelebi Mahallesindeki çalışmalarıyla dikkat çeken başarılı Muhtarı Hacı Ali Güney çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada’ ’Mahallemizin Harem Sokağı Altyapı ve üstyapı Çalışmaları Yaya kaldırım, Korkuluklar yapılarak tamamlandı.  Bizlere desteklerini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Sayın Rahmi Metin Bey olmak üzere Başkan Yardımcısı Sayın Muhittin Aydın Bilsel, Fen işleri Müdürü Naci Haciosmanoğlu, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Bünyamin Nalkıran ile sahada çalışan bütün personele Mahallem ve Harem Sokak sakinleri adına teşekkür ediyorum. Modern ve yaşanılır bir Mahalle için her gün çalışıyoruz. Belediyemizin bütün çalışmalarda çok büyük desteğini görüyoruz, mahalleme hayırlı olsun’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi