RİZE MÜSİAD'DA GÖREV DAĞILIMI

Rize 04.08.2021 - 11:06, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2854+ kez okundu.
 

RİZE MÜSİAD'DA GÖREV DAĞILIMI

Rize MÜSİAD’da  Görev Dağılımı   Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şubesi’nin geçtiğimiz günlerde yapılan 14. Olağan Genel Kurul Toplantısı sonucunda Başkanlığa seçilen Taner Yelkenci, ilk toplantısında yönetim kurulu görev dağılımını gerçekleştirdi.  Başkan Yelkenci toplantı sonrası yapmış olduğu açıklamada, “Üyelerimden aldığım güç ve destekle, yönetim kurulu üyelerimle birlikte devralmış olduğumuz bu görevi  daha ileri hedeflere doğru taşımaya, üretmeye, şehrimizin ve ülkemizin için çok çalışmamız gerektiği bilinciyle hareket edeceğiz. Kamu yararına çalışan statüde bir Sivil Toplum Kuruluşu olan MÜSİAD, vizyonu ve misyonu doğrultusunda bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra da toplumun çıkarlarını gözeterek görüş, düşünce ve önerilerini kamuoyuna aktarma noktasında ki hassasiyetine devam edecektir” dedi. Görev dağılımı şu şekilde belirledi: Taner YELKENCİ: Şube Başkanı Şaban YILDIZ: Markalaşma, Eğitim, Mevzuat ve Pazarlamadan Sorumlu Şube Başkan Yardımcısı Temel Y. HACIÖMEROĞLU: Yerel Yapılandırmadan Sorumlu Şube Başkan Yardımcısı Harun ŞİMŞEK: Global Sahadan Sorumlu Şube Başkan Yardımcısı Mustafa SEVİNDİK: Projelendirme ve İş Geliştirmeden Sorumlu Şube Başkan Yardımcısı Tuncay KILIÇ: Yöneyim Kurulu Üyesi - Bütçe ve Mali İşler Komite Başkanı Fatih Semih KIZILTAN: Yönetim Kurulu Üyesi - Yeni Turizm Kaynakları ve  Yatırımları Komitesi Başkanı İbrahim TAŞKIN: Yönetim Kurulu Üyesi - Yurt İçi Yapı Geliştirme ve Projelendirme Komitesi Başkanı Aziz YAZICILAR: Yönetim Kurulu Üyesi - Metal Sanayinde Dönüşüm Komitesi Başkanı, Enes KARAVİN: Yönetim Kurulu Üyesi - Genç MÜSİAD Başkanı

Rize MÜSİAD’da  Görev Dağılımı
 

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şubesinin geçtiğimiz günlerde yapılan 14. Olağan Genel Kurul Toplantısı sonucunda Başkanlığa seçilen Taner Yelkenci, ilk toplantısında yönetim kurulu görev dağılımını gerçekleştirdi. 


Başkan Yelkenci toplantı sonrası yapmış olduğu açıklamada, “Üyelerimden aldığım güç ve destekle, yönetim kurulu üyelerimle birlikte devralmış olduğumuz bu görevi  daha ileri hedeflere doğru taşımaya, üretmeye, şehrimizin ve ülkemizin için çok çalışmamız gerektiği bilinciyle hareket edeceğiz. Kamu yararına çalışan statüde bir Sivil Toplum Kuruluşu olan MÜSİAD, vizyonu ve misyonu doğrultusunda bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra da toplumun çıkarlarını gözeterek görüş, düşünce ve önerilerini kamuoyuna aktarma noktasında ki hassasiyetine devam edecektir” dedi.

Görev dağılımı şu şekilde belirledi:

  1. Taner YELKENCİ: Şube Başkanı
  2. Şaban YILDIZ: Markalaşma, Eğitim, Mevzuat ve Pazarlamadan Sorumlu Şube Başkan Yardımcısı
  3. Temel Y. HACIÖMEROĞLU: Yerel Yapılandırmadan Sorumlu Şube Başkan Yardımcısı
  4. Harun ŞİMŞEK: Global Sahadan Sorumlu Şube Başkan Yardımcısı
  5. Mustafa SEVİNDİK: Projelendirme ve İş Geliştirmeden Sorumlu Şube Başkan Yardımcısı
  6. Tuncay KILIÇ: Yöneyim Kurulu Üyesi - Bütçe ve Mali İşler Komite Başkanı
  7. Fatih Semih KIZILTAN: Yönetim Kurulu Üyesi - Yeni Turizm Kaynakları ve  Yatırımları Komitesi Başkanı
  8. İbrahim TAŞKIN: Yönetim Kurulu Üyesi - Yurt İçi Yapı Geliştirme ve Projelendirme Komitesi Başkanı
  9. Aziz YAZICILAR: Yönetim Kurulu Üyesi - Metal Sanayinde Dönüşüm Komitesi Başkanı,
  10. Enes KARAVİN: Yönetim Kurulu Üyesi - Genç MÜSİAD Başkanı
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi