RİZE NEVAPARK BOYNER SPORTS KAPILARINI AÇIYOR!

Rize 18.05.2020 - 00:41, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2425+ kez okundu.
 

RİZE NEVAPARK BOYNER SPORTS KAPILARINI AÇIYOR!

2009 yılından bu yana yeme-içme, çocuk ve yetişkin oyun alanları, giyim mağazaları gibi bir çok alanda hizmet veren Nevapark, dünyada ve ülkemizde etkisini gösteren Covid-19 salgın hastalık nedeniyle 19/03/2020 tarihinde tüm bölümlerini geçici olarak kapatmak zorunda kalmıştı. Ülkemizde 1. Aşaması tamamlanan salgın hastalık sürecinin 2. Aşamasına geçilmesiyle beraber kapalı olan birçok işyeri kepenklerini tekrar açmaya başladı. Açılacak olan işyerlerinden biriside ilimizde her kesim tarafından tercih edilen Nevapark'ın "BOYNER SPORTS" mağazası açılışla ilgili açıklama yapan Boyner Sports mağaza müdürü Emre Küçükyazıcı; Temassız mağazacılık anlayışı ile mağazamızı 18.05.2020 Pazartesi saat 11:00 de açıyoruz. Arefe gününe kadar 11:00 19:00 saatleri arasında siz değerli müşterilerimize hizmet vereceğiz. Mağaza içi, sosyal mesafe kuralına göre yerleştirilmiş ve tüm önlemlerimizi almış bulunmaktayız. Girişte ateş ölçümü, maske, el dezenfektanı ve eldiven temin edilerek ve metrekareye göre müşteri alınarak misafirlerimize hizmet vereceğiz. Mağazamız ve kabinlerimizi sık sık dezenfekte edilip, ayrıca müşterilerimiz dilerlerse kabine girmeden dezenfekte butonu ile kabin hijyenini kendileri de sağlayabilecektir. Çalışanlarımız siperlikli ve maskeli şekilde misafirlerimize korunaklı hizmet verecektir. Nevapark ve Boyner kurumsal iş birliğiyle değerli misafirlerimiz ve çalışanlarımızın sağlıklı ortamda keyifli alışveriş yapmaları için tüm tedbirleri almış ve gönül rahatlığıyla misafirlerimize hizmet verebilecek düzeni kurmuş durumdayız.

2009 yılından bu yana yeme-içme, çocuk ve yetişkin oyun alanları, giyim mağazaları gibi bir çok alanda hizmet veren Nevapark, dünyada ve ülkemizde etkisini gösteren Covid-19 salgın hastalık nedeniyle 19/03/2020 tarihinde tüm bölümlerini geçici olarak kapatmak zorunda kalmıştı.


Ülkemizde 1. Aşaması tamamlanan salgın hastalık sürecinin 2. Aşamasına geçilmesiyle beraber kapalı olan birçok işyeri kepenklerini tekrar açmaya başladı.


Açılacak olan işyerlerinden biriside ilimizde her kesim tarafından tercih edilen Nevapark'ın "BOYNER SPORTS" mağazası açılışla ilgili açıklama yapan Boyner Sports mağaza müdürü Emre Küçükyazıcı; Temassız mağazacılık anlayışı ile mağazamızı 18.05.2020 Pazartesi saat 11:00 de açıyoruz. Arefe gününe kadar 11:00 19:00 saatleri arasında siz değerli müşterilerimize hizmet vereceğiz. Mağaza içi, sosyal mesafe kuralına göre yerleştirilmiş ve tüm önlemlerimizi almış bulunmaktayız. Girişte ateş ölçümü, maske, el dezenfektanı ve eldiven temin edilerek ve metrekareye göre müşteri alınarak misafirlerimize hizmet vereceğiz. Mağazamız ve kabinlerimizi sık sık dezenfekte edilip, ayrıca müşterilerimiz dilerlerse kabine girmeden dezenfekte butonu ile kabin hijyenini kendileri de sağlayabilecektir. Çalışanlarımız siperlikli ve maskeli şekilde misafirlerimize korunaklı hizmet verecektir. Nevapark ve Boyner kurumsal iş birliğiyle değerli misafirlerimiz ve çalışanlarımızın sağlıklı ortamda keyifli alışveriş yapmaları için tüm tedbirleri almış ve gönül rahatlığıyla misafirlerimize hizmet verebilecek düzeni kurmuş durumdayız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi