RİZE'NİN BAŞARILI MUHTARINDAN GENEL MÜDÜRE PLAKET

Rize 07.01.2022 - 11:22, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2837+ kez okundu.
 

RİZE'NİN BAŞARILI MUHTARINDAN GENEL MÜDÜRE PLAKET

Rize Merkez Pazarköy Muhtarı Harun Sait  Er bölgeye yaptıkları katkıdan dolayı ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim’e plaket verdi.    Pazarköy’e yaptığı başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken çalışkan Muhtar Harun Ziya Er ekibiyle birlikte ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim’i ziyaret etti.  ÇAYKUR Genel Müdürlüğünde Genel Müdürü ekibiyle birlikte ziyaret ederek başarı plaketi veren Pazarköy Muhtarı Harun Ziya Er ‘’Genel Müdürümüz Yusuf Ziya Alim bey bölgemize önemli hizmette bulunuyor. Çayımızın sigortası olan ÇAYKUR üreticinin yanındadır, Bunu Genel Müdürümüz döneminde daha yakından gördük. Pazarköy Muhtarlığı olarak Genel Müdürümüze teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar dileyerek plaket verdik’ dedi.     Pazarköy Muhtarı ve azalarıyla görüşmeden memnun olduğunu söyleyen Genel Müdür Yusuf Ziya Alim’’ Muhtarımız ve ekibinin duyarlılığına teşekkür ediyorum. ÇAYKUR her zaman üreticinin yanındadır’ dedi.  

Rize Merkez Pazarköy Muhtarı Harun Sait  Er bölgeye yaptıkları katkıdan dolayı ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim’e plaket verdi.

  
Pazarköy’e yaptığı başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken çalışkan Muhtar Harun Ziya Er ekibiyle birlikte ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim’i ziyaret etti.  ÇAYKUR Genel Müdürlüğünde Genel Müdürü ekibiyle birlikte ziyaret ederek başarı plaketi veren Pazarköy Muhtarı Harun Ziya Er ‘’Genel Müdürümüz Yusuf Ziya Alim bey bölgemize önemli hizmette bulunuyor. Çayımızın sigortası olan ÇAYKUR üreticinin yanındadır, Bunu Genel Müdürümüz döneminde daha yakından gördük. Pazarköy Muhtarlığı olarak Genel Müdürümüze teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar dileyerek plaket verdik’ dedi.

   
Pazarköy Muhtarı ve azalarıyla görüşmeden memnun olduğunu söyleyen Genel Müdür Yusuf Ziya Alim’’ Muhtarımız ve ekibinin duyarlılığına teşekkür ediyorum. ÇAYKUR her zaman üreticinin yanındadır’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi