RİZE'NİN DEVASI HAZIR. BİZ HAZIRIZ

Siyaset 26.06.2021 - 12:31, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1463+ kez okundu.
 

RİZE'NİN DEVASI HAZIR. BİZ HAZIRIZ

Dün DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcımız ve Gençlik Politikaları Başkanımız Sn. Doğa Şanlıoğlu Rize'de misafirimizdi.  İlk olarak DEVA Partisi Rize İl Başkanlığı'nda Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İlçe Başkanlarımız ve İlçe Gençlik Çalışmaları Başkanlarımız ile biraraya geldik. Çayeli İlçe Başkanımız Sn. Mehmet Kemal Arıcı ayağında yaşadığı bir problem sebebiyle aramızda değildi. Fakat bizler Genel Başkan Yardımcımız Doğa bey ile Çayeli İlçe Başkanımız Mehmet Kemal Arıcı'yı ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerini Çayeli İlçe Başkanlığında ziyaret ettik. Çayelin'de Mehmet Kemal Arıcı Başkanlığında kurulan Yönetim Kurulunu "şampiyonlar ligi takımı" olarak niteledik. Mehmet Başkanımız "Ben ve tüm Yönetim Kurulu Üyelerimiz yani "biz" her girdiğimiz işten bir numara olarak çıktık, DEVA Partisine de böyle bakıyoruz" diyerek haklı iddialarını beyan ettiler.  Programa İYİ Parti Rize İl Başkanlığı ziyareti ile devam ettik. Biliyorsunuz geçenlerde İYİ Partili Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'a silahlı saldırı olmuştu. Sn. Şanlıoğlu, Mustafa beyi makamında ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini iletmişti. Fakat birkez de hep birlikte Rize'de geçmiş olsun dileklerimizi İYİ Partili yetkililere ilettik. Siyasette şiddet eylemlerinin ve şiddet dilinin ne kadar tehlikeli olduğuna, bunun sorunların çözümü kesinlikle olmayacağına, toplumun hiçbir ihtiyacına cevap veremeyeceğine değindik ve şiddetin her türlüsünü çift taraflı olarak reddettiğimizi beyan ettik. Misafirperverliği sebebiyle İYİ Parti Rize İl Başkanı Sn. Ayşegül Özyanık'a ve yönetime de teşekkür ederiz. Tedavisi devam eden Kurucu İl Başkanımız Sn. Metin Erdoğan'ı da kısada olsa evinde ziyaret etme şansı bulduk. Kendilerine acil şifalar diledik ve geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Umarım kısa zamanda eski sağlığına kavuşacak. Kendilerinden "bu memleketin geleceği için birbirinize sıkıca sarılın" öğüdünü aldık. Tüm bu programda Genel Başkan Yardımcımız Doğa Beye eşlik eden Trabzon İl Başkanımız Sn. Kubilay Çiçek'e de ayrıca teşekkür ederiz. Trabzon ile Rize'nin sıkı kardeşliği adına bugün de yarın da çalışacağımızın bilinmesini isteriz. Keza Kubilay Başkanımızın duruşu da bu yöndedir. Birlikteliğimiz ne kadar güçlü olursa kısır çekişmelerden o kadar uzak oluruz. Bir teşekkür de Genel Başkan Yardımcımız ve Gençlik Politikaları Başkanımız Sn. Doğa Şanlıoğlu'na etmek istiyorum. Partimizin gençlere ne kadar önem verdiğini her fırsatta yaşıyor ve görüyoruz. Rize'de atanan Merkez İlçe Gençlik Çalışmaları Başkanlarımız Berke Yılmaz'a, Çayeli İlçe Gençlik Çalışmaları Başkanlarımız Muhammet beye ve Kalkandere İlçe Gençlik Çalışmaları Başkanımız Ali beye hayırlı olsun diyor, başarılar diliyorum. Türkiye'nin DEVA'sı hazır, Rize'nin DEVA'sı hazır ve biz hazırız Onur ÇOLAK DEVA Partisi Rize İl Gençlik Çalışmaları Başkanı

Dün DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcımız ve Gençlik Politikaları Başkanımız Sn. Doğa Şanlıoğlu Rize'de misafirimizdi. 


İlk olarak DEVA Partisi Rize İl Başkanlığı'nda Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İlçe Başkanlarımız ve İlçe Gençlik Çalışmaları Başkanlarımız ile biraraya geldik.


Çayeli İlçe Başkanımız Sn. Mehmet Kemal Arıcı ayağında yaşadığı bir problem sebebiyle aramızda değildi. Fakat bizler Genel Başkan Yardımcımız Doğa bey ile Çayeli İlçe Başkanımız Mehmet Kemal Arıcı'yı ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerini Çayeli İlçe Başkanlığında ziyaret ettik.


Çayelin'de Mehmet Kemal Arıcı Başkanlığında kurulan Yönetim Kurulunu "şampiyonlar ligi takımı" olarak niteledik. Mehmet Başkanımız "Ben ve tüm Yönetim Kurulu Üyelerimiz yani "biz" her girdiğimiz işten bir numara olarak çıktık, DEVA Partisine de böyle bakıyoruz" diyerek haklı iddialarını beyan ettiler. 


Programa İYİ Parti Rize İl Başkanlığı ziyareti ile devam ettik. Biliyorsunuz geçenlerde İYİ Partili Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'a silahlı saldırı olmuştu. Sn. Şanlıoğlu, Mustafa beyi makamında ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini iletmişti. Fakat birkez de hep birlikte Rize'de geçmiş olsun dileklerimizi İYİ Partili yetkililere ilettik.


Siyasette şiddet eylemlerinin ve şiddet dilinin ne kadar tehlikeli olduğuna, bunun sorunların çözümü kesinlikle olmayacağına, toplumun hiçbir ihtiyacına cevap veremeyeceğine değindik ve şiddetin her türlüsünü çift taraflı olarak reddettiğimizi beyan ettik. Misafirperverliği sebebiyle İYİ Parti Rize İl Başkanı Sn. Ayşegül Özyanık'a ve yönetime de teşekkür ederiz.


Tedavisi devam eden Kurucu İl Başkanımız Sn. Metin Erdoğan'ı da kısada olsa evinde ziyaret etme şansı bulduk. Kendilerine acil şifalar diledik ve geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Umarım kısa zamanda eski sağlığına kavuşacak. Kendilerinden "bu memleketin geleceği için birbirinize sıkıca sarılın" öğüdünü aldık.


Tüm bu programda Genel Başkan Yardımcımız Doğa Beye eşlik eden Trabzon İl Başkanımız Sn. Kubilay Çiçek'e de ayrıca teşekkür ederiz. Trabzon ile Rize'nin sıkı kardeşliği adına bugün de yarın da çalışacağımızın bilinmesini isteriz. Keza Kubilay Başkanımızın duruşu da bu yöndedir. Birlikteliğimiz ne kadar güçlü olursa kısır çekişmelerden o kadar uzak oluruz.


Bir teşekkür de Genel Başkan Yardımcımız ve Gençlik Politikaları Başkanımız Sn. Doğa Şanlıoğlu'na etmek istiyorum. Partimizin gençlere ne kadar önem verdiğini her fırsatta yaşıyor ve görüyoruz.


Rize'de atanan Merkez İlçe Gençlik Çalışmaları Başkanlarımız Berke Yılmaz'a, Çayeli İlçe Gençlik Çalışmaları Başkanlarımız Muhammet beye ve Kalkandere İlçe Gençlik Çalışmaları Başkanımız Ali beye hayırlı olsun diyor, başarılar diliyorum.


Türkiye'nin DEVA'sı hazır, Rize'nin DEVA'sı hazır ve biz hazırız



Onur ÇOLAK
DEVA Partisi Rize İl Gençlik Çalışmaları Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi