RİZE'NİN DUAYEN EĞİTİMCİSİ ÖZALLI'NIN ACI GÜNÜ

Vefat 11.12.2020 - 16:53, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2566+ kez okundu.
 

RİZE'NİN DUAYEN EĞİTİMCİSİ ÖZALLI'NIN ACI GÜNÜ

Aslen Kahramanmarşlı olup Rize eniştesi olan uzun yıllar Yurt dışında ve Rize'de  resmi ve özel bir çok kurumda Yöneticilik görevlerinde bulunan Rize'nin duayen eğitimcilerinden Ömer ÖZALLI'nın eşi hayatını kaybetti.   Avukat Burak Özallı'nın Annesi olan Samiye ÖZALLI bu sabaha karşı İstanbul’da tedavi gördüğü hastahanede vefat ettti.   Merhumenin Cenazesi 12Aralık 2020 Cumartesi günü saat 14:00’de Rize'nin Pazar ilçesi Suçatı Köyünde kılınacak cenaze namazının ardından aynı yerdeki aile kabristanlığına defnedilecektir.     RizeninSesi ailesi olarak merhumeye Allah'tan rahmet Özel hocamızın nezdedn tüm ÖZALLI ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz.  
Aslen Kahramanmarşlı olup Rize eniştesi olan uzun yıllar Yurt dışında ve Rize'de  resmi ve özel bir çok kurumda Yöneticilik görevlerinde bulunan Rize'nin duayen eğitimcilerinden Ömer ÖZALLI'nın eşi hayatını kaybetti.
 

Avukat Burak Özallı'nın Annesi olan Samiye ÖZALLI bu sabaha karşı İstanbul’da tedavi gördüğü hastahanede vefat ettti.
 
Merhumenin Cenazesi 12Aralık 2020 Cumartesi günü saat 14:00’de Rize'nin Pazar ilçesi Suçatı Köyünde kılınacak cenaze namazının ardından aynı yerdeki aile kabristanlığına defnedilecektir.
 
 
RizeninSesi ailesi olarak merhumeye Allah'tan rahmet Özel hocamızın nezdedn tüm ÖZALLI ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi