RİZE'NİN EFSANE SPOR ADAMI HAYATINI KAYBETTİ.

Vefat 27.08.2021 - 09:37, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2893+ kez okundu.
 

RİZE'NİN EFSANE SPOR ADAMI HAYATINI KAYBETTİ.

Rize'nin duayen spor adamalarından, Rize ve Türk Futboluna  uzun yıllar Futbolcu ve Antrenör  olarak hizmet eden Rize'de  yüzlerce futbolcu yetiştiren Hamit SARAÇ hoca  hayatını kaybetti.   Bir hafta önce Beynine emboli atan Saraç hoca  Rize RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki  ilk müdahalenin ardından Ordu'daki özel bir hastanede yoğun bakıma kaldırılmıştı. Bu sabah hayatını kaybeden Hamit Saraç hoca 28 Ağustos 2021 Cumartesi günü öğle namazının ardından Rize Merkez reşadiye Mahallesi camiinde kılınacak cenaze namazından sonra  toprağa veilecek   RizeninSesi ailesi olarak Hamir Saraç Hocamıza Allah'tan rahmet ailesi sevenleri ve Rize ve Türk spor camiasına başsağlığı ve sabır diliyoruz.  

Rize'nin duayen spor adamalarından, Rize ve Türk Futboluna  uzun yıllar Futbolcu ve Antrenör  olarak hizmet eden Rize'de  yüzlerce futbolcu yetiştiren Hamit SARAÇ hoca  hayatını kaybetti.

 

Bir hafta önce Beynine emboli atan Saraç hoca  Rize RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki  ilk müdahalenin ardından Ordu'daki özel bir hastanede yoğun bakıma kaldırılmıştı.


Bu sabah hayatını kaybeden Hamit Saraç hoca 28 Ağustos 2021 Cumartesi günü öğle namazının ardından Rize Merkez reşadiye Mahallesi camiinde kılınacak cenaze namazından sonra  toprağa veilecek

 

RizeninSesi ailesi olarak Hamir Saraç Hocamıza Allah'tan rahmet ailesi sevenleri ve Rize ve Türk spor camiasına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi