RİZE'NİN EĞİTİMCİ BAŞKANINDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ.

Rize 16.09.2020 - 13:35, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2730+ kez okundu.
 

RİZE'NİN EĞİTİMCİ BAŞKANINDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ.

Rize Belediye'nin EĞİTİMCİ  Başkanı Rahmi METİN, göreve yeni atanan Rize İl Milli Eğitim Müdürüv Engin EMEN'i makamında  ziyaret etti. Ziyarette hayırlı olsun dileklerini ileten Rahmi METİN, değişikliğin Rize eğitim camiasının yakalamış olduğu ivmeyi arttıracağından emin olduğunu ifade etti.. Yeni dönemde Rizemizin çaylıklarından okullarımızın bahçelerine kadar her bir ferde tek tek ulaşacaklarını söyleyen Milli Eğitim Müdürü Engin EMEN 'de yaptığı açıklamada ;  ülkemizin ve dünyamızın zor günlerden geçtiğini, eğitimin ve genel olarak yaşamlarımızın dönüşüme uğradığını, bu dönüşüme iyi uyum sağlayan toplumların ise ayakta kalabileceğini söyledi. Eğitimde yaşanan değişimin inanılmaz ölçüde hızlı olduğunu sözlerine ekleyen Müdürümüz, Rizemizin her türlü güçlüğün altından kalkabilecek potansiyele sahip olduğunu belirtti. Yerel yönetimle her daim işbirliğine hazır olduklarını belirten EMEN   Rize Belediyesi'nin gerçekleştirmiş olduğu başarılı işlerden övgüyle bahsederek, eğitimin bir temel olup yükseltmediği bir alanın olmadığını, bu nedenle eğitime yapılacak yatırımların uzun ve kısa dönemde getirisinin tartışılamayacak düzeyde yüksek olacağını söyledi. Eğitimde, küresel çapta düşünüp yerel adımlar atılması gerektiğini ileten EMEN  ziyaretleri için Rize Belediye Başkanı Rahmi  METİN'e teşekkürlerini iletti. Rahmi METİN'e ziyateri esnasında Belediye meclis Üyesi ve Ak Parti  Meclis Grup Başkanı Dursun BİLGİLİ eşlik etti.  

Rize Belediye'nin EĞİTİMCİ  Başkanı Rahmi METİN, göreve yeni atanan Rize İl Milli Eğitim Müdürüv Engin EMEN'i makamında  ziyaret etti.


Ziyarette hayırlı olsun dileklerini ileten Rahmi METİN, değişikliğin Rize eğitim camiasının yakalamış olduğu ivmeyi arttıracağından emin olduğunu ifade etti.. Yeni dönemde Rizemizin çaylıklarından okullarımızın bahçelerine kadar her bir ferde tek tek ulaşacaklarını söyleyen Milli Eğitim Müdürü Engin EMEN 'de yaptığı açıklamada ;  ülkemizin ve dünyamızın zor günlerden geçtiğini, eğitimin ve genel olarak yaşamlarımızın dönüşüme uğradığını, bu dönüşüme iyi uyum sağlayan toplumların ise ayakta kalabileceğini söyledi. Eğitimde yaşanan değişimin inanılmaz ölçüde hızlı olduğunu sözlerine ekleyen Müdürümüz, Rizemizin her türlü güçlüğün altından kalkabilecek potansiyele sahip olduğunu belirtti.


Yerel yönetimle her daim işbirliğine hazır olduklarını belirten EMEN   Rize Belediyesi'nin gerçekleştirmiş olduğu başarılı işlerden övgüyle bahsederek, eğitimin bir temel olup yükseltmediği bir alanın olmadığını, bu nedenle eğitime yapılacak yatırımların uzun ve kısa dönemde getirisinin tartışılamayacak düzeyde yüksek olacağını söyledi. Eğitimde, küresel çapta düşünüp yerel adımlar atılması gerektiğini ileten EMEN  ziyaretleri için Rize Belediye Başkanı Rahmi  METİN'e teşekkürlerini iletti.


Rahmi METİN'e ziyateri esnasında Belediye meclis Üyesi ve Ak Parti  Meclis Grup Başkanı Dursun BİLGİLİ eşlik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi