RİZE’NİN EĞİTİMDEKİ YATIRIMLARI MASAYA YATIRILDI

Eğitim 23.11.2022 - 14:47, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3146+ kez okundu.
 

RİZE’NİN EĞİTİMDEKİ YATIRIMLARI MASAYA YATIRILDI

İL GENEL MECLİSİ, RİZE’NİN EĞİTİMDEKİ YATIRIMLARINI GÜNDEME ALDI  Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt başkanlığında yapılan İl Genel Meclisi Kasım ayı olağan toplantılarının 16. Birleşimine, İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen konuk oldu. Rize Öğretmenler Evi’nde yapılan toplantıya İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Erol Bıyık, İl Genel Meclisi Üyeleri ve birim Müdürü katıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen, konuk olduğu meclis toplantısında Rize’nin eğitim alanındaki başarı durumu ile il genelinde eğitim alanında yapılan ve yapılması planlanan yatırımlarla ilgili bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi. Başkan Türüt, meclis toplantılarına katılımları ve yaptığı bilgilendirici sunumlardan dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen ve ekibine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

İL GENEL MECLİSİ, RİZE’NİN EĞİTİMDEKİ YATIRIMLARINI GÜNDEME ALDI 


Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt başkanlığında yapılan İl Genel Meclisi Kasım ayı olağan toplantılarının 16. Birleşimine, İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen konuk oldu.


Rize Öğretmenler Evi’nde yapılan toplantıya İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Erol Bıyık, İl Genel Meclisi Üyeleri ve birim Müdürü katıldı.


İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen, konuk olduğu meclis toplantısında Rize’nin eğitim alanındaki başarı durumu ile il genelinde eğitim alanında yapılan ve yapılması planlanan yatırımlarla ilgili bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi.


Başkan Türüt, meclis toplantılarına katılımları ve yaptığı bilgilendirici sunumlardan dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen ve ekibine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi