RİZE'NİN GURURU İKİ İSİM CANLI YAYINDA COVİD-19'U ANLATTI.

Sağlık 09.02.2021 - 22:57, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2351+ kez okundu.
 

RİZE'NİN GURURU İKİ İSİM CANLI YAYINDA COVİD-19'U ANLATTI.

RİZE PLATFORMU PANDEMİDE BOŞ DURMUYOR.   İstanbulda yaşayan Rizelilerden oluşan ve Rize'nin renkli simalarındsn Kenan ALAN töncülüğünde farklı anlarlarda birbirinden farklı çeşitli faaliyetler gerçekleştiren RİZE Platformu Youtube kanalında düzenli olarak gerçekleştirilen programlardan biri daha  konunun uzmanlarından olan İstanbul'un Rizeli  İl Sağlık Müdürü   Prof. Dr. Kemal MEMİŞOĞLU'nun  moderatörlüğünde Rizeli Sağlık Bakan Yardımcısı  Dr. Şuayip BİRİNCİ'den Covıd-19 ve salgın sonrası yapılanmalar, sağlıkta gelinen noktalar anlatıldı. Akla takılan, sorulduğunda her uzamandan farklı  bilgilerin geldiği merak uyandıran tüm sorular bir bir soruldu ve hiç soluksuz ayrıntılarıyla da cevapları alındı.    Oldukça aydınlatıcı bir o kadar da samimi havada geçen canlı yayın programını  kaçırranlar için  programın tamamını yayınlıyoruz.     Yoğun çalışmalarına rağmen programa katılan Sağlık Bakan Yardımcısı Dr. Şuayip BİRİNCİ, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal MEMİŞOĞLU'na çok çok teşekkür eden  Rize Platformu Yöneticileri ;Şuayip bey Rizelileri tanımlarken; “Yeryüzünde iki türlü insan vardır. Biri; çalışmak için yaşayanlar, diğeri ise yaşamak için çalışanlar. İşte RİZELİLER çalışmak için yaşayan, çalışmayınca da hasta olan bir topluluktur” dedi.  Bu programların halkımıza ulaşmasını sağlayan,  Rizelielr Platformunun kurucusu ve yöneticisi Kenan ALAN, görünmez kahramanlar programın yayın ve akışını sağlayan teknik ekib elemanları   Mustafa ÖNDER, Gökhan TANDOĞAN, Ömer AYDIN, Hasan Erdem ER'e de çok çok teşekkür etti.   ALAN açıklamasında  Kanalımızda her hafta sonu konularında uzman  birbirinden değerli konuklarımız yer almaya devam edecektir. Bu zorlu günlerde doğru ve kaliteli bilgiye ulaşmak adına verilen çabalara bizlerinde katkısı olsun diye çıkılan bu yolda sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız. 13.şubat.2021 saat:20.00 de İBB Encümeni Mimar Şaban Cebir Moderatörlüğünde, ilimizin 1969/1973/1977 yıllarında üç dönem Milletvekilliği yapan Sami Kumbasar konuğumuz olacaktır. dedi.
RİZE PLATFORMU PANDEMİDE BOŞ DURMUYOR.
 

İstanbulda yaşayan Rizelilerden oluşan ve Rize'nin renkli simalarındsn Kenan ALAN töncülüğünde farklı anlarlarda birbirinden farklı çeşitli faaliyetler gerçekleştiren RİZE Platformu Youtube kanalında düzenli olarak gerçekleştirilen programlardan biri daha  konunun uzmanlarından olan İstanbul'un Rizeli  İl Sağlık Müdürü   Prof. Dr. Kemal MEMİŞOĞLU'nun  moderatörlüğünde Rizeli Sağlık Bakan Yardımcısı  Dr. Şuayip BİRİNCİ'den Covıd-19 ve salgın sonrası yapılanmalar, sağlıkta gelinen noktalar anlatıldı.


Akla takılan, sorulduğunda her uzamandan farklı  bilgilerin geldiği merak uyandıran tüm sorular bir bir soruldu ve hiç soluksuz ayrıntılarıyla da cevapları alındı. 
 

Oldukça aydınlatıcı bir o kadar da samimi havada geçen canlı yayın programını  kaçırranlar için  programın tamamını yayınlıyoruz.
 
 
Yoğun çalışmalarına rağmen programa katılan Sağlık Bakan Yardımcısı Dr. Şuayip BİRİNCİ, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal MEMİŞOĞLU'na çok çok teşekkür eden  Rize Platformu Yöneticileri ;Şuayip bey Rizelileri tanımlarken; “Yeryüzünde iki türlü insan vardır. Biri; çalışmak için yaşayanlar, diğeri ise yaşamak için çalışanlar. İşte RİZELİLER çalışmak için yaşayan, çalışmayınca da hasta olan bir topluluktur” dedi. 


Bu programların halkımıza ulaşmasını sağlayan,  Rizelielr Platformunun kurucusu ve yöneticisi Kenan ALAN, görünmez kahramanlar programın yayın ve akışını sağlayan teknik ekib elemanları   Mustafa ÖNDER, Gökhan TANDOĞAN, Ömer AYDIN, Hasan Erdem ER'e de çok çok teşekkür etti.
 

ALAN açıklamasında  Kanalımızda her hafta sonu konularında uzman  birbirinden değerli konuklarımız yer almaya devam edecektir. Bu zorlu günlerde doğru ve kaliteli bilgiye ulaşmak adına verilen çabalara bizlerinde katkısı olsun diye çıkılan bu yolda sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız. 13.şubat.2021 saat:20.00 de İBB Encümeni Mimar Şaban Cebir Moderatörlüğünde, ilimizin 1969/1973/1977 yıllarında üç dönem Milletvekilliği yapan Sami Kumbasar konuğumuz olacaktır. dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi